Kupper Steen & Strøm for 1 milliard

Søylen Eiendom kjøper kjøpesenteret Steen & Strøm for over én milliard kroner - nå vil de lokke luksusmerker til Oslo sentrum.

KJØPER STEEN & STRØM: Søylen Eiendom kjøper varehuset Steen & Strøm for 1 milliard kroner av Storebrand Eiendom.
KJØPER STEEN & STRØM: Søylen Eiendom kjøper varehuset Steen & Strøm for 1 milliard kroner av Storebrand Eiendom.

Kjøpesenteret Steen & Strøm Magasin kjøpes opp av Søylen Eiendom for litt over en milliard kroner.

Eiendomsselskapet har store planer og jobber knallhardt for å få skape et varehus av internasjonal klasse, skriver Dagens Næringsliv (DN).

- Vi skal skape et helt nytt luksusstrøk i Oslo sentrum. Steen & Strøm Magasin vil bli selve juvelen, sier Carl Erik Krefting i Søylen Eiendom.

Krefting og han to partnere, Runar Vatne og Hans Petter Krohnstad henter inspirasjon fra de eksklusive varehusene Harvey Nichols i London og Colette i Paris når de skal kle om det tradisjonsrike kjøpesenteret.

Vil ha Gucci og Chanel

Trioen har vært i utlandet for å tiltrekke seg luksusmerker til Norge, og ifølge eiendomsutviklerne er det litt over hundre utenlandske aktører som vil etablere seg i Norge.

Søylen har siktet seg inn på motehus som Chanel og Gucci, skriver DN.

- Vest har tapt seg

Selskapet mener Bogstadveien er ødelagt av kjedebutikker, og har stor tro på satsingen på luksusmerker i sentrum av Oslo.

- Shoppingstrøket i vest har definitivt tapt seg. Butikklokaler i sentrumsnære gater er mer attraktive for de aller mest eksklusive merkene på grunn av turiststrømmen, sier Krefting til DN.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå