Langemyhr har anmeldt Omsorgsbygg

Byggmester Harald Langemyhr AS har politianmeldt Omsorgsbygg Oslo KF for falske anklager, bedrageri og for å ha fått selskapet til å utføre ulovlig bestilt arbeid.
<b>SKYLDER PENGER:</b> Den omstridte byggmesteren Harald Langemyhr skal ha latt være å betale advokatutgifter på over 800.000 kroner.
SKYLDER PENGER: Den omstridte byggmesteren Harald Langemyhr skal ha latt være å betale advokatutgifter på over 800.000 kroner.

– Våre dokumenter ble beslaglagt av politiet da Oslo kommune anmeldte oss i mai. Nå har vi fått dokumentene tilbake, og vi har brukt mye tid på å gjennomgå dem. Både selskapet og advokat Elden mener at vi har en god sak, sier daglig leder Harald Langemyhr, i en pressemelding.

Byggmester Harald Langemyhr AS og flere av selskapets ansatte ble i mai anmeldt av Omsorgsbygg. Langemyhrs selskap ble engasjert til å utføre deler av ombyggingsarbeid på Økern sykehjem. Graden av overfakturering på det timebaserte arbeidet var grov og alvorlig, hevdet Oslo kommune, og anmeldte selskapet for grov svindel og bedrageri i størrelsesordenen 20 millioner kroner.

Politiet mente at Langemyhr og hans firma fikk polske anleggsarbeidere til å utføre unødvendig arbeid på sykehjemmet for å kunne skriver timer og overfakturere byggearbeidet.

E24: Andre ferske finansnyheter

På forsiden nå