SAS inngår ny milliardavtale med Apollo

Flyselskapet fortsetter samarbeidet med reisebyrået ut sommeren 2019.


<p><b>FORLENGER</b>: Avtalen mellom SAS og Apollo innbefatter flyvninger fra 20 skandinaviske flyplasser til 30 destinasjoner i Europa.</p>

FORLENGER: Avtalen mellom SAS og Apollo innbefatter flyvninger fra 20 skandinaviske flyplasser til 30 destinasjoner i Europa.

Flyselskapet SAS fornyer charteravtalen med Apollo for sommeren 2019. Avtalen har en verdi på omkring en milliard kroner, skriver selskapet i en pressemelding.

Avtalen innebærer at SAS skal fly Apollos kunder fra 20 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge til 30 destinasjoner i Europa.

– Vi ser frem til å vårt over 15 år lange samarbeid med Apollo ytterligere, skriver Markus Ek, global selskaps- og agentsalgssjef i SAS, i meldingen.

Selskapet opplyser videre at den fleksible flyflåten gjør det mulig å fly fra både storbyregioner og regionalt i Norge, Sverige og Danmark. SAS blir Apollos største eksterne partner.

– For Apollo er det naturlig å fortsette samarbeidet med SAS, og som et skandinavisk selskap er SAS en trygg og god partner for Apollo, sier Norden-sjef Leif Vase Larsen i DER Touritstik Nordic AB, som er morselskapet til Apollo.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå