Splitter ny jet skal fly til Tyrkia

Denne sommeren skal Widerøes nye Embraer-fly frakte nordmenn fra Flesland til Antalya. 


<p><b>PLANER FOR SOMMEREN</b>: Widerøes nye jetfly Embraer 190 E-2 landet torsdag 12. april på Flesland lufthavn. I sommer skal flyet til Tyrkia.</p>

PLANER FOR SOMMEREN: Widerøes nye jetfly Embraer 190 E-2 landet torsdag 12. april på Flesland lufthavn. I sommer skal flyet til Tyrkia.

Widerøes splitter nye Embraer E190-E2 ble presentert med brask, bram og operasang på Flesland 12. april, selv om det hadde vært på «hemmelig» besøk i Bodø i slutten av februar.

Widerøe er det første flyselskapet i verden som får denne nye modellen, som de får levert tre av i år, med opsjoner om å bestille 12 til.

Det kommer frem i en pressemelding fra Tyrkiareiser, som hangar.no først omtalte.

– Vi er stolte over å kunne presentere det nye samarbeidet med Widerøe og over at vi nå tilbyr våre gjester jet-flyvninger fra Bergen til Antalya, sier driftsdirektør Anders Lindström i Tyrkiareiser i meldingen.

Charterselskapet har avtale med Widerøe om å bruke det nye jetflyet fra Bergen til Antalya på lørdager fra 30. juni til 6. oktober i år.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå