Nå må Siv Jensen kjøpe smykkene sine selv

Den ferske finansministeren trer inn i regjering uten sin eksklusive smykkeavtale. 

<p><b>LÅNT FRA VAN BERGEN:</b> Avtalen om lån av flotte smykker ble inngått i 2005 og er siden blitt fornyet hvert år. Jensen har kunnet låne smykker i tre måneder av gangen. Halssmykket på bildet koster 6000 kroner, mens ørepynten koster 4000 kroner.</p>

LÅNT FRA VAN BERGEN: Avtalen om lån av flotte smykker ble inngått i 2005 og er siden blitt fornyet hvert år. Jensen har kunnet låne smykker i tre måneder av gangen. Halssmykket på bildet koster 6000 kroner, mens ørepynten koster 4000 kroner.

Når kjendisene skal smykke seg, er det nødvendigvis ikke slik at de er nødt til å betale for å skinne ekstra.

LES OGSÅ: Brende tjente klart mest av statsrådene i 2012 

Siv Jensen har i likhet med en rekke kjendiser, hatt en eksklusiv smykkeavtale som innebærer gratis utlån fra smykkeprodusenten Van Bergen, ifølge Dagens Næringsliv. 

Men idet hun som statsråd skal samles rundt kongens bord, må hun punge ut som folk flest. 

– Det stemmer at jeg har hatt en avtale som har vært offentlig kjent og registrert i Stortingets register. Jeg er nå i ferd med å avslutte avtalen i forbindelse med min nye rolle som finansminister, skriver Jensen i en epost til Dagens Næringsliv.

Ifølge daglig leder i Van Bergen, Hans Kristian Hagen, er Siv Jensen for øyeblikket sponset med 12 produkter til utlån. Smykkene har en samlet verdi på 50.000 kroner. 

- Siv Jensen har lånt fra det rimeligste og litt oppover, men ikke det aller dyreste. Hun er veldig bevisst, og velger det hun liker. Det er ikke slik at vi har sagt at hun må ha på seg noe fordi det er bra for oss, hun velger det som betyr noe for henne, sier han til Dagens Næringsliv.

Smykkeprodusenten opplyser at den ferske finansministeren har rundt 12 produkter til utlån, og at disse har en samlet verdi  på 50.000 kroner. Prisene på smykkene i sortimentet beløper seg fra et par tusenlapper til 100.000 kroners klassen. 

LES OGSÅ:

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå