Norsk Tipping klar for gigantgevinster

Norsk Tipping slutter seg til Euro Jackpot - et lottospill som vil kunne gi nordmenn muligheten til å innkassere 700 millioner kroner i toppremie.

KLAR FOR REKORDGEVINST: Gjennom det norske tippeselskapets nye avtale, kan nordmenn vinne hele 700 millioner kroner i førstepremie.
KLAR FOR REKORDGEVINST: Gjennom det norske tippeselskapets nye avtale, kan nordmenn vinne hele 700 millioner kroner i førstepremie.

– Til høsten er vi klar for å slutte oss til Euro Jackpot, et lottospill som skal inkludere mange europeiske land, deriblant Tyskland og Italia. Det starter opp allerede 23. mars, sier direktør Torbjørn Almlid i Norsk Tipping til Aftenposten.

LES OGSÅ:Norsk Tipping åpner kasino

Tippeselskapet ønsker å fornye seg og henge med i kampen for å beholde posisjonen i det norske markedet. Forrige uke sendte selskapet en søknad til Kulturdepartementet om å starte opp med nettspill, ikke bare nettdistribusjon av eksisterende spill.

Almlid forteller at spillet kommer i tillegg til Lotto og Viking Lotto, og Norsk Tipping regner med å sitte igjen med drøyt 100 millioner i året.

Hver uke blir førstepremien i Euro Jackpot på 10 millioner euro, eller om lag 75 millioner kroner. Jackpoten kan bli ni ganger så stor, men vinnersjansen er naturligvis forsvinnende liten.

LES OGSÅ:

På forsiden nå