Bjørn Kjos gir seg ikke: – Jeg kan ikke slutte samtidig som Bjørn Kise

Bjørn Kjos vil bli sittende en stund til som sjef for Norwegian. – Bjørn Kise slutter i mai, og da kan ikke jeg gå samtidig, sier Kjos til E24.

Bjørn Kjos sier han ikke gir seg som administrerende direktør i Norwegian med det første. 

Etter at styreleder Bjørn Kise, som sammen med Kjos er største aksjonær i flyselskapet, annonserte at han skal slutte i mai – ble det spekulert i at det nå var et generasjonsskifte på gang i Norwegian. Storbanken HSBC skrev i en analyse onsdag at de ventet ytterligere endringer i styre og ledelse. 

– Jeg er på overtid og skulle vel vært pensjonert for ti år siden, sier Kjos til E24.

– Bjørn Kise slutter i mai, og det er en beslutning jeg har visst om en stund. Han har jo tatt ett og ett år om gangen. Men da kan ikke jeg gå samtidig.

Kjos vil ikke si noe om nøyaktig når han ser for seg at han skal gå av som sjef i flyselskapet han har bygd opp. Men Kjos har flere ganger sagt at han ikke vil bli sittende i mange år til. I 2017 sa Kjos at han håpte å være ferdig som sjef for flyselskapet innen tre år

Kjos fyller 73 år i sommer og Bjørn Kise er 68 år.

E24-podden: Bli med inn i Norwegians operasjonssenter

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå