DN: Notabene har fått inkassokrav på 1,7 mill. kroner

Bokhandlerkjeden er bare en av flere selskaper med samme eier som sliter.


<p>ILLUSTRASJONSBILDE: Bokhandlerkjeden Notabene sliter igjen, men har i fjor og i år gjort grep for å skape lønnsom drift igjen.</p>

ILLUSTRASJONSBILDE: Bokhandlerkjeden Notabene sliter igjen, men har i fjor og i år gjort grep for å skape lønnsom drift igjen.

Bokhandlerkjeden Notabene har fått inkassokrav på til sammen 1,7 millioner kroner, fordelt på 28 krav. Det viser en gjennomgang gjort av Dagens Næringsliv.

Og de er ikke det eneste selskapet eid av Bokkompaniet holding som sliter. Totalt har Notabene, Norsk bokdistribusjon, Boklageret og Forlaget Victoria 56 inkassokrav mot seg, på til sammen 3,8 millioner kroner.

De skriver videre at det gikk ut brev om betalingsstans og frivillig gjeldsordning i søsterselskapet Norsk bokdistribusjon torsdag.

Notabene, som ble etablert i 1985, gikk konkurs i 2013, men fikk likevel leve videre. Da sa selskapet at det var den tøffe konkurransen i bransjen som påvirket selskapet i negativ retning.

Selskapsinformasjon

Selskap: NOTABENE AS

Organisasjonsnummer: 919 199 490

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå