Stordalen og Ullared-Boris bygger hotell

Petter Stordalen satser på et nytt hotell i Sverige sammen med Boris Lennerhov, sjef for Gekås Ullared og kjent fra TV-serien Ullared.


<p>Petter Stordalen og Boris Lennerhov, sjef for Gekås Ullared.</p>

Petter Stordalen og Boris Lennerhov, sjef for Gekås Ullared.

Hotellkonge og milliardær Petter Stordalen satser på et nytt hotell i Sverige sammen med Boris Lennerhov, sjef for Gekås Ullared og kjent fra TV-serien Ullared.

Stordalens Nordic Choice Hotels skal drive hotellet, som etter planen skal åpne i 2023. Byggherre er Casmé (nå Hotell Västerport Varberg), der Lennerhov ifølge svenske medier er styreleder.

Hotellet vil få over 200 rom og ligge i området Västerport, sentralt i Varberg.

– Jeg er svært glad for at vi får sjansen til å bli en del av dette prosjektet. Varberg er et fantastisk sted, prosjektet svært spennende og jeg lover at vi i Quality Hotel kommer til å gå for å lose dette frem til en suksess for området og hotellet, sier Stordalen i en pressemelding.

Hotellet ventes å skape 100 arbeidsplasser, i tillegg til selve byggingen. Byggestart beregnes til 2021, skriver Nordic Choice Hotels i meldingen.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå