Sportsnotiser 6 - torsdag

Schumacher i veldedighetskamp - Keegan advarer Eriksson - formel 1-baksnakking - Carbone-Neil til 'Boro.
Schumacher i veldedighetskamp
Verdensmester i Formel 1, Michael Schumacher, takket torsdag ja til å stille opp i en fotballkamp mot brasilianske eks.stjerner som Zico og Junior. Kampen skal spilels på berømte Maracana stadion i Rio de Janeiro neste onsdag. Schumacher er UNICEF ambassadør, og inntektene skal gå til vanskeligstilte barn.

Keegan advarer Eriksson
Tidligere engelsk landslagssjef, Kevin Keegan, varslet torsdag sin etterfølger Sven-Göran Eriksson om at han må bruke all sin erfaring for å få suksess med England. -Det er en tøff jobb, og Eriksson får bruk for all den erfaringen han har på dette nivået. Han har i hvert fall gode nok spillere, sa Keegan.

Formel 1-baksnakking
Den brasilianske Formel 1- føreren Rubens Barrichello mener at 90 prosent av de andre førerne stiller opp i Brasil Grand Prix fordi de føler seg forpliktet og blir tvunget. - Inntrykket de har av stevnet her er dårlig asfalt, skilt som faller ned og komplett fravær av vedlikeholdsarbeid, fortalte Barrichello journalister onsdag.

Carbone-nei til 'Boro
Benito Carbones overgang fra Bradford til Middlesbrough falt igjennom like før fristen for overganger i England gikk ut torsdag ettermiddag. Italieneren som ville gått gratis fra Bradford ble tilbudt en ettårskontrakt, mens han selv ønsket å skrive unde for tre år.

På forsiden nå