Vollvik snart gjeldsfri

Idar Vollvik har signert gjeldsavtale med aksjemegler, men må lykkes med sitt nye Chess for å bli gjeldsfri.

Vollvik har frem til nå ikke kunnet eie sitt nye mobilselskap Ludo, men signerte i går kveld en gjeldsavtale med First Securities som gir han friheten tilbake, i følge dagensit.no.

- Avtalen innebærer at vi har en fireårsavtale, der vi har blitt enige om et sluttbeløp, sier han til dagensit.no.

Gjelden er opparbeidet etter at Chess-gründeren drev aksjespekulasjon med pengene han tjente på salget av Chess, og tapte alt.

Etter det dagensit.no erfarer er gjelden på 50-60 millioner kroner. Nå er Vollvik glad for at saken går mot slutten.

- Det har vært superubehagelig hele greia og desto bedre å ha det i orden, sier han til dagensit.no.

Frem til nå har hans forlover Dag Erik Helland eid Ludo, men nå som gjeldsavtalen er på plass kan Vollvik selv ta over 80 prosent av mobilselskapet.

Store ambisjoner

I september traff E24 Vollvik på Costa Del Sol i Spania. Da fortalte han at med Ludo skulle gjøre det umulige.

- Jeg har startet over 20 selskaper i mitt liv, og alle har vært en suksess. I disse selskapene har jeg gjort alt det nødvendige, jeg har gjort det mulige. Nå skal jeg gjøre det umulige, sa Vollvik vil E24.

Siden han har tapt de 2, 4 milliardene han tjente på salget av Chess på aksjespekulasjon må Vollvik få med flere investorer for å få Ludo på beina.

- Ludo har 10 millioner kroner i innskutt egenkapital, men det er åpenbart at vi vil trenge mer kapital, sa Vollvik til E24 i september.

Til dagensit.no sier han nå at han tror én investorgruppering vil ta nesten hele emisjonen i januar, men at han i neste omgang leker med tanken på å skape en folkeaksje.

Ludo Mobil har nå passert 30 000 kunder i Norge.

Les også:

Les flere nyheter på E24.no

På forsiden nå