Mæle: - Kolberg vil mobbe meg ut av debatten

Ordkrigen før 2009-valget tar av.

MÆLE: - Kolberg mobber meg

  • Lars Unar Størdal Vegstein
Publisert:,

Kjendisinvestor Ola Mæle føler seg mobbet av Arbeiderpartiets partisekretær Martin Kolberg.

- Martin Kolberg forsøker å mobbe norske næringslivsledere, meg inkludert, ut av den offentlige debatten. Han vil mobbe Høyres og Fremskrittspartiets støttespillere ut av debatten, uttalte Mæle i debatt på NRK P1s Her og Nå.

Ordkrig

Mandag erklærte Kolberg politisk krig mot det han kaller "en vulgær overklasse", som syter over den nordiske samfunnsmodellen.

Under sin påkostede femtiårsdag i St. Tropez uttalte Mæle at Arbeiderpartiets partiprogram er utarbeidet av reklamefolk. Kolberg mener det er urimelig at han anklages for mobbing.

- Det er uriktig. Det var du (Mæle, journ. anm.) som gikk inn i debatten med urimelige karakterestikker av Arbeiderpartiet. Det var du som spilte dette kortet, og du har fått svar på det, sa Kolberg under debatten.

Les også: Siv Jensen sammenlikner Kolberg med Mugabe

- Burde vise ydmykhet

Kolbert sier han er provosert over at Mæle hoverer med egen rikdom, samtidig som han klager over det samfunnet som har bidratt til suksessen. Han synes investoren burde vært mer ydmyk.

Mæle mener at Kolberg forsøker å gjøre det illegitimt å støtte de borgerlige partiene, og understreker at han er meget takknemlig overfor det norske samfunnet

- Jeg tror du prøver å tåkelegge uroen som har vært i regjeringen den siste tiden og alle de brutte løftene fra 2005, sa Mæle om Kolbergs angrep.

Flere økonominyheter fra E24

mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. Kolberg er en utdøende rase

  2. Mæle får rikingstøtte

  3. Såpass må du tåle, Mæle

  4. Annonsørinnhold

  5. Lover høyere rikingskatt

  6. - Ap er de rikes venn