Norge fyrer opp grytene igjen. Koronaledigheten ble mer enn halvert i mai.

Nesten alle frisørene er tilbake i jobb, mens reise og hotell henger langt etter. Frem til utgangen av mai kom norsk økonomi mer enn halvveis tilbake til normaltilstanden.

Permitteringen er over, og ved Sjømagainet i Oslo er de ansatte tilbake ved panner og gryter. Soussjef Paulius Lukauskis (t.v.), kjøkkensjef Karel Svec, daglig leder Cecilia Magnusson og soussjef Jakob Teksum hadde fullt hus den første åpne dagen.

Signe Dons

Les hele saken med abonnement

Flere artikler

  1. Brutalt amerikansk jobbtap i april

  2. Tillitsvalgte fortviler over «ekstrem situasjon» i hotellbransjen

  3. Betalt innhold

    Har gitt oppsigelsesvarsel til 87 ansatte på Zachariasbryggen

  4. Venter brutalt jobbtap i USA: – Uten sidestykke i historien

  5. Betalt innhold

    Skal vi få gammel ledighet, bør det bli mer lønnsomt å jobbe

  6. Etter seks uker med lukkede dører, kunne restauranten endelig åpne igjen