Norge fyrer opp grytene igjen. Koronaledigheten ble mer enn halvert i mai.

Nesten alle frisørene er tilbake i jobb, mens reise og hotell henger langt etter. Frem til utgangen av mai kom norsk økonomi mer enn halvveis tilbake til normaltilstanden.

Permitteringen er over, og ved Sjømagainet i Oslo er de ansatte tilbake ved panner og gryter. Soussjef Paulius Lukauskis (t.v.), kjøkkensjef Karel Svec, daglig leder Cecilia Magnusson og soussjef Jakob Teksum hadde fullt hus den første åpne dagen.

Signe Dons

Les hele saken med abonnement

Flere artikler

  1. Betalt innhold

    Kjøkkensjef Tiago Costa hadde akkurat blitt far. Så mistet han jobben for andre gang.

  2. Fikk ikke med seg søknadsfrist: Måtte si opp ansatte da de gikk glipp av én million kroner

  3. Betalt innhold

    Etter 134 dager åpnet hotellet dørene igjen: – Nå gjelder det bare å overleve høsten

  4. Storkjeder varsler bølge av oppsigelser: Jeanette er allerede oppsagt

  5. Betalt innhold

    Flesland taper 800 millioner: – Redd jeg mister jobben min nå

  6. Betalt innhold

    Nav oppretter eget kontor på Gardermoen etter masseoppsigelser