Budsjettforhandlingene i gang igjen

Mandag fortsetter forhandlingene om statsbudsjettet mellom regjeringspartiene og deres støttepartier. Partene skal fortsatt være langt fra å komme til enighet.

TØFFE FORHANDLINGER: Gjermund Hagesæter (Frp) (t.h.) og Svein Flåtten (H) holder tøffe forhandlinger med Venstre og KrF.
  • NTB
Publisert: Publisert:Forhandlingene mellom Høyre og Frp på den ene siden og KrF og Venstre på den andre har foreløpig ikke bunnet ut i noen enighet – en uke etter at partene satte seg sammen for første gang.

Etter alt å dømme skal partene møtes før lunsj mandag for å fortsette samtalene.

Forhandlingene pågikk også hele helgen uten at noen enighet ble oppnådd, og mye tyder på at fristen som opprinnelig ble satt om at forhandlingene skulle avsluttes etter én uke, blir flyttet fremover.

– Det må i så fall skje et under, sier Frp finanspolitiske talsmann Gjermund Hagesæter til DN.

Det er mulig at samtalene fortsetter ut denne uken, ettersom fristen for å levere en innstilling til Stortinget først er 20. november.

En kilde opplyste til NTB søndag at det er en risiko for at forhandlingene blir flyttet opp til parlamentarisk leder-nivå. Det skjer hvis de fire fra finanskomiteen på Stortinget som nå forhandler, ikke kommer til enighet.

LES OGSÅ:

  • Solberg: – Bred enighet om retning
Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Budsjettforhandlinger hele helgen uten enighet

  2. Budsjettforhandlingene fortsetter søndag kveld

  3. Partene forhandler om revidert helgen igjennom

  4. Budsjettforhandlinger fortsetter i helgen

  5. DN: Går mot brudd i budsjettforhandlingene