Student saksøker skole for 700.000 kroner

Noroff Fagskole er saksøkt for 700.000 kroner for mangelfull undervisning.

SAKSØKT: Noroff Fagskole er saksøkt for 700.000 kroner. Studenten gikk på Campus Oslo, mens bildet er fra Kristiansand.
Publisert:

En tidligere student ved Noroff Fagskole i Oslo saksøker skolen for mangelfull undervisning og krever 700.000 kroner.

Rettssaken går for Oslo tingrett denne uken.

– Vår klient har gått til søksmål på grunn av mangelfull undervisning fra skolens sin side. På grunn av den mangelfulle undervisningen har vår klient lidt økonomisk tap, skriver advokat Linnéa Tereza Karlberg i advokatfirmaet Danielsen & Co, i en e-post til E24.

Videre skriver Kartlberg at studenten måtte slutte i sin deltidsjobb for å kunne konsentrere seg om selvstudier.

Les på E24+

Suksessgründeren skiftet karriere: – Det var råskummelt

59.000 kroner

I sluttinnlegget til Oslo tingrett skriver studentens advokat at læreren skolen ansatte ikke var kvalifisert og at vedkommende ble byttet ut med en student - som heller ikke var kvalifisert.

«Den mangelfulle undervisningen har satt saksøker tilbake i faglig utvikling. Utviklingen ble forhindret i forhold til det som må kunne forventes ved undervisning på en fagskole og i henhold til inngåtte studiekontrakt» står det i sluttinnlegget.

Studenten har betalt 59.000 kroner i skolepenger per semester.

– På grunn av skolens forsømmelser har vår klient krav på både prisavslag og erstatning, skriver advokat Kartlberg i en e-post til E24.

Vi i E24 er avhengig av tips fra leserne våre. Kontakt E24s journalist på e-post mari.malm@e24.no eller på kryptert melding via Signal eller WhatsApp til +4790897171.

Les på E24+

Fra null til 1,7 milliarder i veddemål mot shippingaksje

– Beklagelig

– Etter vårt syn er det veldig beklagelig for studenten at denne saken havet i rettssystemet, og ikke som en studentklage til oss i Noroff Fagskole, skriver Noroffs advokat Gro Hamre, i en e-post til E24.

Videre skriver Hamre at kvalitetssystemet i Noroff Fagskole er bygget for å kunne sikre leveranse av utdanningen og produktet studentene har valgt.

– Kvalitetssystemet har vi tillit til og etterlever, og er riktig sted for å fange opp og korrigere avvik som måtte oppstå i et utdanningsløp, skriver hun på vegne av Noroff.

Publisert:

Her kan du lese mer om