Dødt løp mellom Romney og Santorum i Ohio

På tirsdag skal det avgjøres hvem som vil være president Barack Obamas motkandidat i høstent presidentvalg, foreløpig ligger Romney og Santorum helt likt.

LIKT: De to republikanerne Mitt Romney og Rick Santorum har begge 32 prosent oppslutning i Ohio to dager før delstatsvalget.
Publisert: Publisert:

En meningsmåling viser at de to republikanerne Mitt Romney og Rick Santorum begge har 32 prosents oppslutning i Ohio, to dager før den viktige delstaten velger hvem den vil ha som presidentkandidat.

Ohio regnes som den viktigste av ti delstater som på den såkalte supertirsdagen skal avgjøre hvem de vil ha som president Barack Obamas motkandidat i høstens presidentvalg.

Romney har den siste tiden ligget bak Santorum i meningsmålinger fra Ohio, men etter at han vant knapt i Michigan i uka som gikk, har han halt innpå.

Meningsmålingen, som er gjort av Reuters/Ipsos, viser også at Newt Gingrich har 17 prosents oppslutning, mens Ron Paul har 6 prosents støtte.

På spørsmål om hvem de ville ha støttet hvis valget bare sto mellom Romney og Santorum, svarer 44 prosent at de ville støttet Romney, mens 43 prosent går for Santorum.

Romney er tidligere guvernør i Massachusetts, mens Santorum er tidligere senator fra Pennsylvania.

LES OGSÅ:

Romney ligger an til seier i Washington

Romney og Santorum i klinsj

Santorum forbi Romney i ny måling

Publisert: