NÆRINGS- OG HANDELSDEPARTEMENTET: - Aker-rapporten er ikke ferdig

Rapporten om Aker-salget som Nærings- og handelsdepartementet har bestilt fra Pareto Securities er fortsatt under utarbeidelse.

FREDRIKSEN HAR GJORT DET: Næringsminister Sylvia Brustad vil ikke ut med hvor mye antibiotika statskontrollerte Cermaq doper fisken sin med. John Fredriksen-kontrollerte Marine Harvest har offentliggjort det.
Publisert:

Det opplyser Nærings- og handelsdepartementet til E24 tirsdag. Pareto ønsker ikke å kommentere noe som helst i forbindelse med rapporten.

- Under utarbeidelse

E24 tok tirsdag kontakt med presseavdelingen til NHD med spørsmål om når rapporten fra Pareto vil være klar.

Svaret var da at rapporten fortsatt er under utarbeidelse.

- Så vidt jeg vet er det ikke satt noen dato for når denne rapporten skal være ferdig og eventuelt kan frigis. Du må nesten snakke med Pareto det, sier kommunikasjonsrådgiver Christian Grotnes Halvorsen til E24.

- Ingen kommentar

Men hos Pareto er de enda stummere enn hos NHD.

- Jeg kan dessverre ikke kommentere dine spørsmål. Vennligst ta kontakt med NHD, skriver sjefen i Pareto Securities Ole Henrik Bjørge i en e-post.

- Overpris

skriver tirsdag om at NHD har hyret inn Pareto Securities til å gjøre en verdivurdering av transaksjonen mellom Aker og Aker Solutions som har skapt voldsomme bruduljer de siste ukene.

Ifølge sentrale kilder som avisen skal ha vært i kontakt med skal Pareto ha konkludert med at den samlede prisen for transaksjonene ikke lar seg forsvare.

Onsdag har Aker-eier Kjell Inge Røkke innkalt til pressekonferanse i Oslo for å snakke om bråket rundt Aker.

Les også:

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om