EDB Business Partner venter tøff start på 2010

EDB Business Partner kan ikke love vekst inn i 2010.

Publisert: Publisert:

EDB Business Partner

OSE

EDBASA

kan ikke love vekst ved inngangen til 2010, men skal gjøre det minst like bra som konkurrentene, sier styreformann Bjarne Aamodt.

- Mange er ganske lite optimistiske med hensyn til mulighetene for vekst i markedet, i hvert fall det første halve året, sier Aamodt i kjølvannet av at konsernsjef Endre Rangnes nå forlater selskapet til fordel for Lindorff.

- Men vi skal minst ha en vekst som er på linje med markedet, og aller helst i overkant. Dersom markedet har null vekst så skal vi ha minimum null i vekst. Det er det som er vår ambisjon, sier Aamodt til Reuters.

Mandag annonserte Endre Rangnes at han går av etter syv år i sjefsstolen for leverandøren av it-tjenester, noe Aamodt beskriver som udramatisk.

- Vi beklager selvfølgelig at Rangnes har sagt opp sin jobb, men det ligger ikke noe dramatikk i det. Vi er overbevist om at vi gjennom en solid rekrutteringsprosess skal finne frem til en ny konsernsjef som vil kunne videreføre virksomheten, sier Aamodt.

Konserndirektør John-Arne Haugerud er midlertidig konstituert som konsernsjef. Det er en løsning Aamodt er godt fornøyd med. Men styreformannen holder kortene tett til brystet og vil ikke si noe om hvorvidt Haugerud er aktuell som en permanent løsning.

- Det blir bare spekulasjoner så det ønsker jeg ikke å kommentere. Vi skal finne den beste personen uansett om det er internt eller eksternt. Det har vi vist tidligere og det kommer vi til å gjøre denne gangen også.

- Men vi er så heldig at vi har en person som John-Arne Haugerud som kan gå inn på kort varsel og vil være konstituert fra og med neste mandag. Vi har stor tillit til at dette ikke vil være noe negativt for videreutvikling av selskapet, sier Aamodt til Reuters.

Les også:

Flere nyheter på E24.

Publisert:
Gå til e24.no