Tyske piloter utsetter streik

Flyene vil gå som normalt tirsdag.

Publisert:,

Det tyske pilotforbundet Cockpit har gått med på å utsette streiken i Lufthansa. Det innebærer at flygingene kan gjenopptas tirsdag.

Pilotforbundet har gått med på å utsette streiken til den 8. mars, melder det tyske nyhetsbyrået DPA. Enigheten kom på plass under forhandlinger i arbeidsretten i Frankfurt mandag kveld.

Streiken startet ved midnatt natt til mandag og skulle etter planen vare i fire dager. Flygingene kan nå gjenopptas ved midnatt natt til tirsdag.

Ni av 42

Av de 42 avgangene fra og til Norge ble ni rundturer kansellert, får NTB opplyst ved Lufthansas informasjonssentral i London.

To av de fire rutene til Frankfurt fra Oslo ble kansellert mandag - sammen med én Frankfurt-rute fra Stavanger. To avganger fra Bergen til Frankfurt ble gjennomført som planlagt.

Lufthansa har også ruter fra Oslo til Hamburg og Düsseldorf og München. Til Hamburg ble avgangene gjennomført som planlagt, og det samme skjedde med selskapets ene rute til Düsseldorf. Derimot ble én av to daglige München-ruter kansellert.

Flere E24-nyheter