VINN DRØMMEREISEN PÅ E24: Slik spiller du AksjeNM

Deprimert etter kollapsen i aksjemarkedet? Nå kan du vinne en velfortjent drømmereise for to i E24s AksjeNM.

  • Andreas Nyheim
Publisert:

Aksjemarkedet har kollapset, og både småsparerne og proffene har gått på sviende tap det siste halvåret.

Men ikke gi opp helt ennå. For E24 lanserer i dag en storstilt aksjekonkurranse der premiene bør kunne få smilene tilbake blant aksjemarkedets små og store fisker.

Aksje-NM: Påmelding, premier og regler!

I vårt AksjeNM kan du vinne premier med en totalverdi på over 250.000 kroner.

Luksusopplevelse

Hovedpremien er en luksusopplevelse som er få forunt - en reise til Dubai og Oman til en samlet verdi på 100.000 kroner.

Du kan også vinne et eksklusivt Breitling-ur, en drømmeseng fra Tempur eller et flott stereoanlegg fra Geneva.

Og hver uke kårer vi ukesvinnere som får ekte penger å leke seg med i aksjemarkedet.

Les mer om premiene her!

Nøl ikke med å melde deg på: Fordelen av dette kan nemlig være stor i AksjeNM. Ved uavgjort i konkurransene utover våren, er det deltakeren som er først påmeldt som stikker av med seieren.

Trading hver dag

Spillet består av kjøp og salg av aksjer. Innsatsen er fiktiv, men ellers er reglene så realistiske som mulig for å gi de samme utfordringene som i børsjungelen. Deltakerne kan beordre kjøp og salg av aksjer hver handelsdag, og ordrene blir utført etter stengetid. Verktøyet er enda enklere enn det nettmeglerne bruker, og passer for alle.

I motsetning til på Oslo Børs, stiller nybegynnere og superinvestorer helt likt. Alle får delt ut 100.000 kroner i lekekassen før startskuddet for konkurransen går 16. mars.

Meld deg på her!

- Konkurransen passer for alle, både bransjefolk, selvutnevnte eksperter og nybegynnere uten erfaring fra børsen. Det blir spennende å se hvem som klarer å finne vinneraksjene utover våren, sier ansvarlig redaktør Per Valebrokk i E24.

Private dominerer

I motsetning til hovedindeksen ved Oslo Børs, har ikke interessen for aksjer blant småsparerne falt de siste årene. Nettmeglerne, som baserer seg på handel fra privatinvestorer, vokser kraftig og hadde over 15 prosent markedsandel i februar.

- Mange har sittet på gjerdet og ventet på et fall før de skulle gå inn i markedet igjen. Vi har sett gjennom tall for nettmeglerne, som er en veldig god indikasjon på hva de private gjør, at de har benyttet kursfallet til å kjøpe seg opp, sier Anders Skar hos Nordnet, som er samarbeidspartner for AksjeNM.

Oslo Børs stiger onsdag! Følg utviklingen på E24 Børs.

Han opplyser at Nordnet i november opplevde den sterkeste kundetilstrømningen i selskapets historie.

- Statistikk fra VPS viser også at antallet private aksjonærer ved Oslo Børs, som har ligget stabilt i flere år og siden vært litt fallende, nå er økende igjen, sier Skar.

Finn vinneraksjer

Vinneren av AksjeNM er den som klarer å skape størst avkastning på porteføljen sin gjennom hele perioden. I tillegg er det viktig å plukke aksjer som kan gjøre det godt på kort sikt, for å nå opp i ukeskonkurransene.

For å hjelpe deltakerne på vei, får alle tilgang til E24s forum der man kan stille spørsmål og diskutere aksjekjøp med hverande. E24 vil dessuten hente inn råd fra Norges fremste eksperter på aksjehandel.

Publisert:

Flere artikler

  1. Slik spiller du AksjeNM

  2. Telenor er favoritten i AksjeNM

  3. Småsparerne klarer ikke å plukke vinneraksjer

  4. Oljeknøtter på tradertoppen

  5. Nå starter Aksjeligaen opp igjen