Siv Jensen: – Vår økonomiske politikk fungerer

Siv Jensen harselerte med Ap og partiets advarsler mot å slippe Frp inn i regjeringskontorene da hun talte under åpningen av partiets strategikonferanse i Bergen.

GA ET STIKK TIL AP: Finansminister Siv Jensen er lei av kritikken fra opposisjonen på at regjeringen ikke fører en ansvarlig økonomisk politikk.
Publisert:

– Husker dere skremmebildet Ap tegnet av oss under valgkampen i 2013? Vi var ikke styringsdyktige, vi hadde ikke evne til å ta ansvar, vi hadde ikke dyktige nok folk og aller mest advarte Stoltenberg om at vi ville sette økonomien over styr, sa Jensen lørdag formiddag.

– Men vi styrer godt, selv i vanskelige tider. Rapport på rapport viser at det begynner å snu i norsk økonomi. Det er flere og flere tegn til at det går bedre nå. Vi setter ikke økonomien over styr, derimot styrer vi godt, også i krevende tider, sa hun til applaus fra salen.

Strategikonferansene i Bergen og Tromsø i helga er politiske verksteder hvor partiorganisasjonen skal utarbeide ny politikk for kommende fireårsperiode. Programkomiteen, som har vært ledet av Per Sandberg, har nettopp kommet med sitt forslag til handlingsprogram for 2017 til 2021.

Det endelige programmet blir først vedtatt på landsmøtet til våren.

Les også

Ny meningsmåling: Flertallet vil ha Støre

Les også

Høyre anklager Ap for boligsvik

Les også

Høyre tror ikke på store velferdskutt

Publisert: