HALLGEIR SKOGEN: - Håper det går fort

Konsernsjef Hallgeir Skogen mener det har vært «slitsomt, men lærerikt» å lede Grenland Group de siste dagene.

GRÜNDEREN FORLATER GRENLAND GROUP: - Det har vært en fantastisk reise i å bygge selskapet, jeg har lagt igjen mye av sjela mi her, og jeg ønsker alle ansatte lykke til videre, sier Hallgeir Skogen.
Publisert:

Med fire mot tre stemmer vedtok styret i Grenland Group tirsdag å kalle inn til ekstraordinær generalforsamling 21. oktober. Ifølge styreleder Otto Søberg har styrearbeidet gått i stå på grunn av uenighet om konsernsjef Hallgeir Skogen skal permitteres eller ikke.

Skogen er under granskning etter to tilfeller der ansatte i selskapet har sagt fra om trakassering fra konsernsjefens side, ifølge Dagens Næringsliv.

Hallgeir Skogen skriver i en pressemelding tirsdag at han nå vil fokusere på å arbeide for selskapets kunder.

- Så får de som har fått ansvaret for å få frem alle fakta gjøre sin jobb. Det er et viktig arbeid og jeg håper prosessen rundt det går fort, sier Skogen i pressemeldingen.

- Undersøkelsene vil tegne et annet bilde

Skogen skriver han vil gjøre "alt i sin makt for å få alle fakta på bordet" i de to varslingssakene.

- Det er viktig for å få oppklart disse sakene og for å kunne avslutte dem på en måte som ivaretar selskapets interesser. Jeg er trygg på at videre undersøkelser vil bringe frem fakta og dermed tegne ett annet bilde enn det vi til nå har sett, sier Skogen.

- Slitsomt, men lærerikt

Grenland-sjefen, som eier knappe 38 prosent av aksjene i selskapet, takker for støtten han har fått fra ansatte og andre, og mener han har tatt lærdom av kontroversene i selskapet den siste tiden.

- Det har vært slitsomt, men også lærerikt. Nå ser jeg frem til igjen å ha fokus på de mange viktige oppgavene som bør oppta en konsernsjef, sier Skogen.

Les flere økonomisaker på E24.

Publisert: