Olav Thon velger Frp

Eiendomsmagnaten stiller opp i helsides annonse for partiet.

VIL AVKLARE: Olav Thon (90) ønsker å stoppe alle spørsmålene om hva han stemmer. Her er han på sentralbanksjefens årstale på Norges Bank tidligere i år.
  • NTB
Publisert:

En av Norges aller rikeste menn, eiendomskongen Olav Thon, forteller om sin støtte til Fremskrittspartiet i en helsides annonse han har kjøpt i tirsdagens Aftenposten.

– Jeg har ikke støttet Frp økonomisk. Jeg rykker inn annonsen for å bli kvitt pågangen med spørsmål om hvilket parti som får min stemme, forteller Thon til Aftenposten.

I annonsen skriver den 90 år gamle milliardæren:

– Et sterkt Fremskrittsparti gjør det lettere for Høyre å føre høyrepolitikk. Jeg velger Fremskrittspartiet fordi partiets program er fornuftig og fordi partiet er landets tredje største, som aldri har fått vist hva de er gode for.

Thon sier til Aftenposten at kroner og øre, skatt og økonomi ikke er årsakene til at han velger Frp.

– Byråkratiet vokser i en betenkelig grad og knebler gründerskap og produksjonsutvikling. Ethvert politisk parti som vil prøve å stoppe denne betenkelige utviklingen ville fått min stemme. Gjennom sitt program anser jeg at Frp er best egnet, sier Thon.

I tillegg mener Thon at Frp gir ungdommer flere muligheter til å bygge fremtiden sin, at eldre får flere og gode muligheter og at Frp står for en bærekraftig innvandringspolitikk.

LES OGSÅ:

Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Thon risikerer bonde-boikottetter stemmereklame

  2. Skattelistene er klare: Her er Norges 100 rikeste

  3. Venstre går inn for nedleggelse av taxfreeordningen

  4. Høyre går mot brakvalg

  5. Anundsen kritiseres for sikkerhetsreklame