Regjeringen varsler nye råd til fullvaksinerte

Helseminister Bent Høie (H) sier at regjeringen vil komme med nye råd til fullvaksinerte personer på onsdagens pressekonferanse.

Helse- og omsorgs minister Bent Høie (t.v.) sier regjeringen vil komme med råd til fullvaksinerte personer på onsdagens pressekonferanse.

Lise Åserud / NTB
  • NTB
Publisert: Publisert:

– De fleste fullvaksinerte er de aller eldste, og de har fått noen råd om at de for eksempel kan klemme sine nærmeste, sier Høie til NRK.

Han sier dette er noe regjeringen nå jobber mye med og at de vil komme med flere råd til de som er vaksinert på onsdagens pressekonferanse.

– I dag kommer vi også til å komme med noen flere råd til de som vaksinerte, sier Høie, som ikke ønsker å si noe mer om hva disse rådene vil innebære.

Over 1,2 millioner nordmenn har fått første dose av koronavaksinen i Norge, mens nærmere 310.000 har fått andre dose og dermed er fullvaksinert.

Helseministeren holder pressekonferanse onsdag ettermiddag klokka 13. I tillegg til Høie vil helsedirektør Bjørn Guldvog og avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet være til stede.

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Coronaviruset
  2. Coronaviruset
  3. Bent Høie

Flere artikler

  1. Nye regler for fullvaksinerte

  2. Regjeringen forlenger intervallet mellom første og andre vaksinedose

  3. FHI vil droppe AstraZeneca – regjeringen utsetter avgjørelsen

  4. Norge skjerper innreisetiltak for reisende fra India, Bangladesh, Irak, Nepal og Pakistan

  5. Høie håper fortsatt på gjenåpning i mai