Betaler for å bli i Milan

David Beckham blar opp for å bli i AC Milan ut sesongen.
<b>I MILAN-TRØYA:</b> Den opprinnelige planen var at Beckham skulle tilbake til L.A. Galaxy allerede 9. mars etter å ha vært på utlån fra januar i år.
I MILAN-TRØYA: Den opprinnelige planen var at Beckham skulle tilbake til L.A. Galaxy allerede 9. mars etter å ha vært på utlån fra januar i år.

David Beckham (33) skal ifølge Times Online ha tilbudt 3 millioner dollar av egen lomme for å få lov til å bli i fotballklubben AC Milan ut sesongen.

Beckham er på utlån til den italienske klubben fra den amerikanske klubben Los Angeles Galaxy og summen skal være mellomlegget som gjør at begge fotballklubbene blir fornøyde.

For Beckham er den nye kontrakten viktig for hans videre karriere. Forlengelsen av utlånet kan være det som skal til for at den tidligere Manchester United-spilleren skal komme tilbake i den engelske landslagsdrakten.

VM i Sør-Afrika

Englands landslagstrener Fabio Capello har hintet om at Beckham er nødt til å fortsette å spille på et høyt nivå hvis han skal ha en sjanse til å bli tatt med i den engelske landslagstroppen. Gjør han det bra der kan det til og med hende han får være med England til VM i Sør-Afrika neste sommer.

Og "spill på et høyt nivå" betyr å spille i italiensk Serie A fremfor i Major League i USA.

Ut mai

Milan skal i utgangspunktet ha tilbudt L.A. Galaxy 3 millioner dollar for å beholde Beckham. L.A. Galaxy ville ha mer. Derfor måtte Beckham ta saken i egne hender og bla opp av egen lomme.

Nå skal avtalen innebære at den britiske fotballspilleren blir i Italia til sesongen er over i slutten av mai og er tilgjengelig for landslagsfotball mot Kazakhstan og Andorra før han returnerer til USA. Der skal han avslutte sesongen med den amerikanske klubben før han igjen returnerer til Milan for å spille italiensk fotball også i 2009-10-sesongen.

Den opprinnelige planen var at Beckham skulle tilbake til L.A. Galaxy allerede 9. mars etter å ha vært utlånt siden januar i år.

- Vi er veldig godt fornøyde, sier Milan-trener Carlo Ancelotti til Sky Sports News.

Flere nyheter på E24.no

På forsiden nå