Boligbaron blir mafiaboss

Eiendomsbaronen Arne Hvidsten (42) har fått rollen som russisk mafiaboss i den nye norske actionfilmen Tigerstaden.
<b>LOVER:</b> Arne Hvidsten garanterer at det vil være mulig å bygge The Beach.
LOVER: Arne Hvidsten garanterer at det vil være mulig å bygge The Beach.

Filmen er fortsatt på manusstadiet, men innspillingen skal etter planen starte i august.

– Jeg var med på innspillingen av piloten, og skal ha den samme rollen i selve filmen. Nå hadde jeg ikke så god tid til å forberede meg sist, men jeg fikk uansett god respons på den jobben jeg gjorde. Det er jo litt gøy, sier Hvidsten (42) til VG.

Utfordring

Den omstridte eiendomsbaronen, som ifølge Kapital er god for 900 millioner, har tidligere investert flere millioner i den norske filmen Sebastians verden, hvor han også hadde en mindre rolle. Ifølge ham selv står han kun på rollelisten denne gangen, men avviser ikke at han kan hende opp som investor til slutt.

– Jeg får se hva jeg gjør etter hvert. Men hittil har jeg ikke betalt fem øre. Nå er jeg med fordi jeg ser på det som en utfordring. Dessuten, har jeg jo de fysiske kvalitetene til å spille en ekte mafiaboss, ler han.

Regissør og manusforfatter bak filmen, Irasj Asanti (32) har stor tro på prosjektet og er ikke tvil om at Hvidsten passer perfekt i rollen som russisk kjeltring.

– Han spilte veldig bra i piloten, og jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det bra i filmen også, sier Asanti som tidligere har hatt skuespillerroller i Kodenavn Hunter og TV 2s humorserie Ali Reza and the Rezas.

Han har jobbet med filmprosjektet det siste halvåret, og forteller at handlingen kommer til å handle om det russisk-albanske mafiamiljøet i Oslo.

– En slik film er aldri blitt laget i Norge før, og jeg tror publikum kommer til å bli positivt overrasket, sier Ashanti.

Flere E24-saker

På forsiden nå