Kjøkken til én million

Nå auksjoneres konkursboet til Robert Tandberg Møbler bort. Her kan man kjøpe alt fra Arne Jacobsen-stoler til et Dada-kjøkken til en verdi av én million kroner.

Nå har du mulighet til å sikre deg et luksuskjøkken til en verdi av nesten én million kroner på auksjon.

Luksusinteriørbutikken Robert Tandberg Møbler AS har gått konkurs, og nå auksjoneres konkursboet bort av Lie & co .

Se bildene: Million-kjøkkenet

Gjør et kupp

Noe av det mer eksklusive de auksjonerer bort er et Dada-kjøkken til en verdi av 997.120 kroner. Kjøkkenet auksjoneres bort komplett med hvitevarer til en verdi av nesten 350.000 kroner.

- Jeg vil bli veldig lei meg om dette kjøkkenet går for under 350.000 kroner. Hvitevarene i seg selv har en verdi på mellom 300.000 og 350.000 kroner, sier Vemund Lie til E24.

Akkurat nå ligger det et bud inne på 75.000 kroner på kjøkkenet, men Lie er ikke bekymret for at det ikke skal komme inn høyere bud. Han er faktisk overbevist om at det ikke kommer til å gå for den prisen.

Kjøkkenet med mange løsninger

Vedmund Lie poengterer at det ikke er mange i Norge som har et Dada-kjøkken, det er enten veldig eksklusive hytter eller noen av de ypperste boligene i Holmenkollen.

- Det er som regel i veldig prisbevisste familier man velger et sånt kjøkken, og folk er ikke avskrekket av prisene. Benkeplaten er for eksempel nesten helt umulig å lage riper i. Disse kjøkkenene har løsninger for absolutt alt, sier Lie til E24.

At det er mange løsninger er det ingen tvil om. Det er integrert vinskap, varmeskap til tallerkner, dampovn, espressomaskin og to stekeover hvorav én ekstra bred til de virkelig imponerende stekene; alt fra Gaggenau.

- Det er et konsept

Robert Tandberg Møbler AS er ikke en hvilken som helst møbelforretning, det er et konsept. Her kan man få en gruppe designere til å hjelpe deg med innredningen av hjemmet ditt med noe av det mest eksklusive man får tak i.

De selger kun de ypperste av mange kjente designere, deriblant den kjente danske designeren Arne Jacobsen og italienske Poltrona Frau som er verdenskjent for sin eksklusive lærkvalitet. Poltrona Frau tilbyr blant annet levering av lær til den aller mest eksklusive av Mercedes sine biler.

- Det er synd at ikke én sånn butikk kan overleve i Oslo, og jeg tror nok den hadde klart seg om det ikke var for finanskrisen. Med en husleie på 280.000 kroner i måneden og en lyssetting i første etasje til én million kroner blir det dyrt, sier Lie til E24.

Flere av de som var på visningen av konkursboet lørdag hadde allerede kjøpt eller bestilt møbler. Noen hadde til og med bestilt en modul av Dada-kjøkkenet, men folk sliter nå med å få varene sine.

Les mer på E24 Eksklusiv

Til E24-forsiden

På forsiden nå