Lei sommerhus med 78 meter vannsklie

Dette er kanskje Thailands kuleste sommerhus.

På den thailandske øya Koh Samui kan du leie en 600 kvadratmeter stor bolig i et tre mål stort område midt i en tropisk regnskog.

Boligen, som kan huse opp til ti personer i fem luksusrom, kommer komplett med en 78 meter lang vannsklie, som går fra øverste terasse til bassenget.

Bilder av vannsklien og huset

Boligen koster fra 4300 til 7400 kroner per dag i leie, noe som dekker alle fem soverom og vannsklien. Tre av de fem soverommene inneholder boblebad, med utsikt ut over havet.

Som med alle sommerboliger i det øverste segmentet, kommer vannsklie-huset med store TV-er, bra lydanlegg og diverse aktiviteter. Likevel er det vannsklien som får boligen til å skille seg ut fra mengden.

Boligen eies og leies ut av Lulu Holidays.

Koh Samui

Samui Island blir beskrevet som "en sjelden perle", og Lulu Holidays lokker med en "Robinson Crusoe-opplevelse - i komfort". Øya kan nås med ferge fra Don Sak, eller med fly fra Bangkok eller Phuket.

En 51 kilometer ringvei omslutter øya, som har mange flotte strender og bukter. En fjellrygg går fra øst til vest og det meste av innlandet består av skogkledde åser.

Kart over Koh Samui


Vis større kart

På forsiden nå