Verdens dyreste hårklipp

En hårklipp kan fort bli dyr om man sverger til å bruke sin faste frisør.
<b>FAST FRISØR:</b> Sultanen av Brunei, Hassanal Bolkiah, liker å bruke sin faste frisør.
FAST FRISØR: Sultanen av Brunei, Hassanal Bolkiah, liker å bruke sin faste frisør.

For en av verdens rikeste menn, sultanen av Brunei, er kanskje ikke en regning på 150.000 kroner noe å snakke om. Men med tanke på at det gjelder et besøk hos frisøren, kan det faktisk være snakk om verdens dyreste hårklipp.

Sultan Hassanal Bolkiah ville gjerne ha frisøren han har brukt de siste 16 årene, Ken Modestou, til å klippe seg. Problemet var at sultanen befant seg i Brunei og frisøren i London. Men når man har nok med penger er ikke avstand noe hinder. Sultanen sørget for at frisøren ble plassert i et eget luksumsrom på Singapore Airlines-flyet.

Billetten skal ha kostet 110.000 kroner - litt mer enn vanlig siden sultanen sørget for at frisøren ble isolert fra de andre passasjerene i frykt for at han skulle bli smittet av svineinfluensa.

300 kroner per klipp

Resten av kostnadene gikk til overnatting og lønn. Sultan-klippingen er god butikk for Ken Modestou. Vanligvis krever han 300 kroner for en klipp i frisørsalongen på Dorchester Hotel i Mayfair i sentral-London.

Sultanen klipper seg ganske ofte, så Modestou har en sikker inntekt.

- Han går regelmessig, iblant hver tredje eller fjerde uke. Sultanen flyr ham på førsteklasse til en kostnad på rundt 85.000 kroner. Alt er betalt. Hotell og luksusmat, sier George Kadi, ifølge britiske Sunday Times.

Og etter hver Sultan-klipp belønnes Modestou med en tjukk konvolutt med dollarsedler...

Flere verdens dyreste:

Flere nyheter på E24.no

På forsiden nå