Podcast

Flere arter på oppdrettsmenyen

Nesten all maten vi mennesker spiser kommer fra land. Men det ligger et enormt potensiale i havet. Hvilke arter bør Norge satse på for å produsere mer sjømat? Og hvilke utfordringer er det knyttet til disse? I denne episoden treffer du professor og prorektor ved Norges handelshøyskole, Linda Nøstbakken, og forsker ved Havforskningsinstituttet, Ole Torrissen. Du hører også Hilde Toften, forskningssjef for av avdeling Produksjonsbiologi i Divisjon Akvakultur ved forskningsinstituttet Nofima.


Intervju: Hilde Toften

Gjester: Linda Nøstbakken, Ole Torrissen

Produsent: Henrik Svanevik

Programleder: Sigrid Haaland


Vil du annonsere i podkasten? Kontakt kristian.kofod@schibsted.com




For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019  

På forsiden nå