«Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelig valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi.
Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora

Lytt her
 • E24-podden

  E24-podden med Lorentzen & Co. om aktuelle økonomiske saker med gjester i studio. Tips oss på tips@e24.no eller på Twitter: @E24podden

  acast
 • Voksenpoeng med Nora

  «Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelig valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi. Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora

 • Dine Penger - Pengerådet

  Dine Pengers Andreas Fredriksen og økonom Hallgeir Kvadsheim gir deg gode konkrete tips for å få romsligere økonomi. #Pengerådet er Norges største økonomipodkast.

Siste episoder

 • Mitt voksenpoeng: Arnulf Refsnes

  Voksenpoeng med Nora
  Aller mest kjent er han kanskje for modellkarrieren, som startet da han og kompisgjengen gikk tom for penger på reise. Etter flere år med jetsetliv, TV-oppdrag og kiteselskap, fikk han seg «voksenjobber» i Nordea og Schlumberger - før gründerhodet måtte i gang med noe eget igjen. Hør Refsnes fortelle om de mange karriereløpene, modellivet, om å starte opp og gå på trynet med Brødboksen, og om det nye gründerselskapet Naardic, som han har startet med kona Annema Refsnes. Med programleder Nora Rydne og produsenter Annika Celin Bogen og Sunniva Glessing.
 • Revidert budsjett kan til vanlig kanskje beskrives som en mellomstasjon. Man justerer litt på prognoser og poster i statsbudsjettet, og deler gjerne ut noen penger til satsinger som man vil prioritere. Men denne årlige justeringen av statsbudsjettet hver vår har vært alt annet enn liten under koronapandemien. I studio sitter finansminister Jan Tore Sanner og programleder Marius Lorentzen for å snakke om hvordan vi skal tilbake til normalen - og hvordan vi skal klare å venne oss til å ikke kunne bruke alle disse krisepengene. Med produsenter Sunniva Glessing og Christian Konglund.
 • Mange trodde 2020 ville bli året da politikerne satte rekord i pengebruk, men det viser seg at 2021 skal ta rekorden. I dag har regjeringen lagt frem revidert budsjett for 2021 og der foreslår regjeringen å bruke over 400 milliarder oljekroner - nesten 90 milliarder mer enn hva man trodde i oktober i fjor. Hva skjedde? I denne episoden av E24-podden får du oversikten over det reviderte statsbudsjettet som regjeringen har lagt frem i dag, og med for å forklare er børskommentator Sindre Heyerdahl. Programleder er Marius Lorentzen og produsenter er Sunniva Glessing og Christian Konglund.
 • Elisabeth Grieg beskriver seg som «feminist siden hun kunne snakke». Hun har aldri gått spesielt stille i dørene, og mener selv at det kan hende hun blir litt for stor i kjeften enkelte ganger. Men stort sett slapper hun godt av når det stormer - og stormer, det har det blitt en del av. I ukens episode forteller hun blant annet om tweeten som sikret likestillingspris, veien inn i Grieg gruppen og flere viktige styrerom, og om hvordan man holder fred i en over 100 år gammel familiebedrift. Med programleder Nora Rydne og produsenter Annika Celin Bogen og Sunniva Glessing.
 • Selv om elbilsalget skaper aktivitet hos importører, forhandlere og noen norske utstyrsleverandører, har vi ikke fått noen enorm elbilindustri her i landet. Det er imidlertid et segment der det har vokst frem et type gründermiljø - som nå er i ferd med å ekspandere internasjonalt - nemlig lading. Et av disse selskapene er ladeselskapet Zaptec, og med som gjest er administrerende direktør Anders Thingbø. Programleder er Marius Lorentzen og produsenter er Sunniva Glessing og Christian Konglund.

Andre podkaster fra E24

A-Å

 • Det vi lever av
  acastiTunesSpotify