E24-podden med Lorentzen & Co. om aktuelle økonomiske saker med gjester i studio. Tips oss på tips@e24.no eller på Twitter: @E24podden

Lytt her
 • Voksenpoeng med Nora

  «Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelig valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi. Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora

  iTunes
 • Dine Penger - Pengerådet

  Dine Pengers Andreas Fredriksen og økonom Hallgeir Kvadsheim gir deg gode konkrete tips for å få romsligere økonomi. #Pengerådet er Norges største økonomipodkast.

 • E24-podden

  E24-podden med Lorentzen & Co. om aktuelle økonomiske saker med gjester i studio. Tips oss på tips@e24.no eller på Twitter: @E24podden

Siste episoder

 • Den store energiplanen

  E24-podden
  Tidligere har oljen og kraften blitt behandlet hver for seg - og de har i stor grad levd i hver sin verden. Men den tiden er over. I en tid der vi både har en rivende teknologisk utvikling, skal nå klimamål og både ny og gammel industri vil bruke mer strøm - ja da flyter det meste over i hverandre. Som regjeringen oppsummerer i sin nye melding, så er energiressursene til Norge kilden til både arbeid og velferd i dette landet - men hva er det egentlig denne planen sier om landet vårt og hvor vi skal? I studio sitter Olje- og energiminister Tina Bru og Anniken Hauglie, som både er administrerende direktør i Norsk Olje og Gass og påtroppende viseadministrerende direktør i NHO. Med programleder Marius Lorentzen og produsent Sunniva Glessing.
 • Utemøbel-arvingen vokste opp med egen pult under farens kontorpult, og tok imot sin første store bestilling som 10-åring. Likevel hadde han ingen planer om å ta over familiebedriften. I ukens episode av Voksenpoeng forteller Vestre blant annet om det brå generasjonsskiftet i familiebedriften, hvorfor han valgte bort politikken, og om hvorfor han mener norsk næringsliv bør bry seg mindre om janteloven. Med programleder Nora Rydne og produsenter Sunniva Glessing og Annika Celin Bogen.
 • Mange har nok en oppfatning av at lønnsnivået i Norge er høyt sammenlignet med andre land, men gjelder det på alle områder? Hvorfor er lønnsnivået som det er? Hvordan blir utviklingen framover? Og hva betyr lønningene her for mulighetene i det grønne skiftet? Gjester: Kyrre M. Knudsen og Torfinn Harding. Programleder: Ola Myrset.
 • Denne uken la Equinors nye ledelse og konsernsjef frem selskapets ferske strategiplan - og det skal bli mer utbytter, mer fart i fornybar, man skal nå klimamålene fortere, og man skal rydde opp og tjene mer penger utenlands. Det høres jo i utgangspunktet fornuftig ut - men klarer Equinor å gjøre alle til lags? Og kan Equinors egen fremtidsplan også være en slags fremtidsplan for Norge? Programleder Marius Lorentzen har satt seg ned i Equinors lokaler på Fornebu med konsernsjef Anders Opedal. Produsenter er Sunniva Glessing og Christian Konglund.
 • I ukens episode er vi kommet til tiden etter salget: Hva må være på plass før og under overtakelsen, og hvordan unngår du dumme feil som kan føre til konflikt? Hva gjør du hvis kjøper er misfornøyd, eller hvis megleren har gjort noe feil? Disse og mange flere spørsmål får du svar på av ukens gjester: Advokat Ola Fæhn i Forbrukeradvokatene, og administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge.

Andre podkaster fra E24

A-Å

 • Det vi lever av
  acastiTunesSpotify