E24-podden med Lorentzen & Co. om aktuelle økonomiske saker med gjester i studio. Tips oss på tips@e24.no eller på Twitter: @E24podden

Lytt her
 • Dine Penger - Pengerådet

  Dine Pengers Andreas Fredriksen og økonom Hallgeir Kvadsheim gir deg gode konkrete tips for å få romsligere økonomi. #Pengerådet er Norges største økonomipodkast.

  iTunes
 • Voksenpoeng med Nora

  «Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelig valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi. Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora

 • E24-podden

  E24-podden med Lorentzen & Co. om aktuelle økonomiske saker med gjester i studio. Tips oss på tips@e24.no eller på Twitter: @E24podden

Siste episoder

 • Revidert budsjett på 1-2-3

  E24-podden
  Mange trodde 2020 ville bli året da politikerne satte rekord i pengebruk, men det viser seg at 2021 skal ta rekorden. I dag har regjeringen lagt frem revidert budsjett for 2021 og der foreslår regjeringen å bruke over 400 milliarder oljekroner - nesten 90 milliarder mer enn hva man trodde i oktober i fjor. Hva skjedde? I denne episoden av E24-podden får du oversikten over det reviderte statsbudsjettet som regjeringen har lagt frem i dag, og med for å forklare er børskommentator Sindre Heyerdahl. Programleder er Marius Lorentzen og produsenter er Sunniva Glessing og Christian Konglund.
 • Elisabeth Grieg beskriver seg som «feminist siden hun kunne snakke». Hun har aldri gått spesielt stille i dørene, og mener selv at det kan hende hun blir litt for stor i kjeften enkelte ganger. Men stort sett slapper hun godt av når det stormer - og stormer, det har det blitt en del av. I ukens episode forteller hun blant annet om tweeten som sikret likestillingspris, veien inn i Grieg gruppen og flere viktige styrerom, og om hvordan man holder fred i en over 100 år gammel familiebedrift. Med programleder Nora Rydne og produsenter Annika Celin Bogen og Sunniva Glessing.
 • Selv om elbilsalget skaper aktivitet hos importører, forhandlere og noen norske utstyrsleverandører, har vi ikke fått noen enorm elbilindustri her i landet. Det er imidlertid et segment der det har vokst frem et type gründermiljø - som nå er i ferd med å ekspandere internasjonalt - nemlig lading. Et av disse selskapene er ladeselskapet Zaptec, og med som gjest er administrerende direktør Anders Thingbø. Programleder er Marius Lorentzen og produsenter er Sunniva Glessing og Christian Konglund.
 • Silicon Valley er kjent som verdens teknologihovedstad og fra denne dalen har vi sett kjente giganter som Apple, Google, IBM og Tesla bli klekket ut. Men det er mer enn bare forbrukere og hjem som skal digitaliseres. Det skal også industrien - og i industriell digitalisering har faktisk Norge muligheten til å slå fra seg. Med oss i studio har vi Hege Skryseth, konserndirektør i Kongsberg Gruppen og sjef i Kongsberg Digital. Produsent for sendingen er Christian Konglund, og programleder er Marius Lorentzen.
 • Hvorfor er disse investeringene så vanskelige å håndtere, og blir det døden for kryptovaluta? Eller skjer det noe på denne fronten? I ukens episode går vi gjennom truslene og mulighetene kryptovaluta kommer til å møte, og diskuterer hvordan fremtidens pengevesen kan se ut. Med er informasjonsdirektør i Finans Norge, Tom Staavi, og rådgiver i PwC, Kim Tvedt. Med programleder Nora Rydne og produsent Sunniva Glessing.

Andre podkaster fra E24

A-Å

 • Det vi lever av
  acastiTunesSpotify