• E24-podden

  E24-podden med Lorentzen & Co. om aktuelle økonomiske saker med gjester i studio. Tips oss på tips@e24.no eller på Twitter: @E24podden

  acast
 • Dine Penger - Pengerådet

  Dine Pengers Andreas Fredriksen og økonom Hallgeir Kvadsheim gir deg gode konkrete tips for å få romsligere økonomi. #Pengerådet er Norges største økonomipodkast.

 • Voksenpoeng med Nora

  «Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelig valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi. Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora

Siste episoder

 • Widerøe-sjefen om flykjøp, pandemi og herredømmet på Vestlandet

  E24-podden
  Selv om hele luftfarten har blitt sendt ut i sin største krise i moderne historie det siste halvannet året, er det et selskap som faktisk har klart seg ganske mye bedre enn de fleste andre. Men hva ligger i kortene for kjente og kjære Widerøe? Skal selskapet fortsatt være selskapet som får oss frem i dårlig vær til de minste kriker og kroker av dette landet, eller er det et selskap som også kommer til å innta en litt annen rolle fremover? Programleder Marius Lorentzen har tatt en prat med administrerende direktør i Widerøe, Stein Nilsen. Produsent har vært Sunniva Glessing.
 • Hvordan har det vært å få fart på en av Norges største butikkjeder under en pandemi? Med forsinkede sykler i Suez-kanalen samtidig som kunder for alvor fikk smaken på netthandel? Vi snakker med Pål Wibe som fikk jobben med å rydde opp i XXL - rett før pandemien slo til. Produsent for sendingen er Christian Konglund og programleder er Marius Lorentzen.
 • Kysten rundt ligger det baser og kaianlegg spredt som perler på en snor som får både skipsfarten og oljenæringen til å fungere, og denne infrastrukturen og logistikk de leverer er på mange måter det som holder hjulene i gang der ute i havet. Men når oljevirksomheten etterhvert skal dabbe av - hva skjer da? Er det liv laga å ha alle disse anleggene i drift? Klarer man å finne på nye ting å bruke dem på og klarer man å sikre at de forblir store arbeidsplasser langs kysten også i fremtiden? Med oss i studio har vi konsernsjef John E. Stangeland i NorSea Group. Produsent for sendingen er Sunniva Glessing og programleder er Marius Lorentzen.
 • Når du ser store og skinnende kontorbygg med logoer til store konsern som Telenor, DNB eller Equinor skjønner du fort at dette er snakk om big business - men har du tenkt over at kontorbygget i seg selv er big business? Nylig ble det kjent at Equinor tildeler kontrakter for kontordrift til ISS, Coor og Securitas som kan være verdt inntil 8,4 milliarder kroner. Men hvordan fungerer egentlig denne businsessen? Og hva skjer med disse kontorene hvis bedriftene finner ut at vi skal jobbe litt annerledes fremover? Med oss i studio har vi Konsernsjef Carl-Fredrik Bjor i ISS Norge, og Mette Ottøy, direktør for anskaffelser i Equinor. Produsent for sendingen er Christian Konglund og programleder er Marius Lorentzen.
 • Det er fortsatt noen store oljefunn som gjenstår å bygge ut i Norge - men det begynner å bli færre av dem. Dette har vi sett før også, og norsk sokkel har gjort mange dystre fremtidsprognoser til skamme før - men denne gangen er det vel annerledes får vi tro. Så skal man nå bare skumme fløten fra norske oljeplattformer eller klarer Equinor faktisk fortsatt drive industriutvikling utenfor kysten vår? Med som gjest er konserndirektør for norsk sokkel i Equinor, Kjetil Hove. Programleder er Marius Lorentzen og produsent er Sunniva Glessing.

Andre podkaster fra E24

A-Å

 • Det vi lever av
  acastiTunesSpotify