E24-podden med Lorentzen & Co. om aktuelle økonomiske saker med gjester i studio. Tips oss på tips@e24.no eller på Twitter: @E24podden

Lytt her
 • E24-podden

  E24-podden med Lorentzen & Co. om aktuelle økonomiske saker med gjester i studio. Tips oss på tips@e24.no eller på Twitter: @E24podden

  acast
 • Dine Penger - Pengerådet

  Dine Pengers Andreas Fredriksen og økonom Hallgeir Kvadsheim gir deg gode konkrete tips for å få romsligere økonomi. #Pengerådet er Norges største økonomipodkast.

 • Voksenpoeng med Nora

  «Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelig valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi. Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora

Siste episoder

 • Morna Schram - Karlsen ready for take-off

  E24-podden
  Jacob Schram rakk ikke å sitte i konsernsjefstolen i mer enn et par måneder før coronapandemien slo til og sendte Norwegian og resten av bransjen ut i den største krisen den har sett i moderne tid. Søndag 20. Juni besluttet styret i Norwegian seg for å si han opp. Men vet vi hva som egentlig skjedde og hvorfor Jacob Schram fikk sparken? Og ikke minst - hva som nå vil skje med Norwegian? Med oss i studio har vi Christian Kamhaug, programleder i Flypodden, Hans Jørgen Elnæs, flyanalytiker i WinAir, og Johann Sundberg, børskommentator i E24. Produsenter for sendingen er Christian Konglund og Sunniva Glessing Hanstvedt, og programleder er Marius Lorentzen.
 • Det nærmer seg fellesferie og norske arbeidsplasser fylles opp av sommervikarer som skal holde hjulene i gang mens andre tar ferie. Korte engasjementer kan ofte bety bittelitt mer surr med de helt grunnleggende tingene - må man ha kontrakt for bare noen måneders arbeid, for eksempel? Og hvordan var det nå med overtidsarbeid igjen? I denne siste episoden før sommerferien går vi blant annet gjennom hva du har krav på som sommervikar, og hva du kan gjøre hvis noe går galt. Ukens gjester er Bjarne Lagesen som leder LOs sommerpatrulje, og direktør Margrethe Meder i NHO-advokatene. Med programleder Nora Rydne og produsent Sunniva Glessing.
 • Regjeringen mener at «situasjonen i arbeidsmarkedet vil være den største utfordringen i norsk økonomi i 2021 og 2022». Så hvordan står det til i arbeidsmarkedet nå? Får vi alle de nesten 100.000 ekstra arbeidsledige som vi nå har tilbake i arbeidslivet igjen? Og hva skjer hvis vi ikke lykkes? Programleder Marius Lorentzen får besøk i studio av NAV-direktør Hans Christian Holte og SSB-forsker Thomas von Brasch. Produsent er Sunniva Glessing.
 • Tidligere har oljen og kraften blitt behandlet hver for seg - og de har i stor grad levd i hver sin verden. Men den tiden er over. I en tid der vi både har en rivende teknologisk utvikling, skal nå klimamål og både ny og gammel industri vil bruke mer strøm - ja da flyter det meste over i hverandre. Som regjeringen oppsummerer i sin nye melding, så er energiressursene til Norge kilden til både arbeid og velferd i dette landet - men hva er det egentlig denne planen sier om landet vårt og hvor vi skal? I studio sitter Olje- og energiminister Tina Bru og Anniken Hauglie, som både er administrerende direktør i Norsk Olje og Gass og påtroppende viseadministrerende direktør i NHO. Med programleder Marius Lorentzen og produsent Sunniva Glessing.
 • Utemøbel-arvingen vokste opp med egen pult under farens kontorpult, og tok imot sin første store bestilling som 10-åring. Likevel hadde han ingen planer om å ta over familiebedriften. I ukens episode av Voksenpoeng forteller Vestre blant annet om det brå generasjonsskiftet i familiebedriften, hvorfor han valgte bort politikken, og om hvorfor han mener norsk næringsliv bør bry seg mindre om janteloven. Med programleder Nora Rydne og produsenter Sunniva Glessing og Annika Celin Bogen.

Andre podkaster fra E24

A-Å

 • Det vi lever av
  acastiTunesSpotify