En E24-podkast

Lytt her
 • E24-podden

  E24-podden med Lorentzen & Co. om aktuelle økonomiske saker med gjester i studio. Tips oss på tips@e24.no eller på Twitter: @E24podden

  acast
 • Voksenpoeng med Nora

  «Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelig valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi. Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora

 • Dine Penger - Pengerådet

  Dine Pengers Andreas Fredriksen og økonom Hallgeir Kvadsheim gir deg gode konkrete tips for å få romsligere økonomi. #Pengerådet er Norges største økonomipodkast.

Siste episoder

 • Problemene på Mongstad

  Det vi lever av
  Raffineriet på Mongstad har problemer på flere kanter. De har lenge fått kritikk for manglende vedlikehold og alvorlige lekkasjer. De har i tillegg blitt politianmeldt både av Miljødirektoratet og Bellona. Samtidig har raffineriet gått med et voldsomt underskudd. Hva har skjedd på Norges største raffineri? Og hvordan skal det trygt kunne fortsette driften? Intervjuer: Jan-Eirik Feste, Erik Neverdal, Sturle Bergaas, Eivind Berstad, Harald SørbyLydklipp: NRKProgramleder: Sigrid HaalandProdusent: Henrik Svanevik
 • Hva er egentlig forskjellen mellom sivilingeniør og ingeniører med bachelorgrad? Hva kan man bruke fag innen matte, fysikk, kjemi og lignende til? Må man elske matte og koding for å bli ingeniør? Og hva man man egentlig få jobb som? Dette er noen av spørsmålene ukens gjester får bryne seg på. I episoden har vi med oss kjernefysiker Sunniva Rose og rådgiver Morten Carlson ved NTNUs karrieresenter. Med programleder Nora Rydne og produsent Sunniva Glessing.
 • Visste du at 1 av 10 norske husstander ikke har tilgang til raskt bredbånd? Og at 120.000 ikke har tilgang til bredbånd i det hele tatt? Det vil både telebransjen og regjeringen å gjøre noe med, men hvordan ser slagplanen for å oppnå det ut? Gjester er Linda Hofstad Helleland, distrikts- og digitaliseringsminister og IKT Norge-sjefen Øyvind Husby.
 • Ivar Horneland Kristensen dro fro å se Berlinmurens fall framfor å lese til finanseksamen. Hør Virke-sjefen fortelle om hvordan oppveksten formet ham som leder med et stort likestillingsengasjement, klatringen i organisasjonslivet og tabbene han lærte av tidlig i karrieren. Med programleder Nora Rydne og produsent Sunniva Glessing.
 • En av de større studieretningene er økonomi og administrasjon, og i denne episoden ser vi nærmere på hvilke jobbmuligheter som finnes og hvilke typer retningen passer for. Gjester er karriereveileder Cecilie Slettvold ved OsloMet og sjeføkonom Tore Vamraak i Econa, som er fagforeningen for høyt utdannede innen økonomi og administrasjon. Med programleder Nora Rydne og produsent Sunniva Glessing.

Andre podkaster fra E24

A-Å

 • Det vi lever av
  acast