«Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelig valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi.
Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora

Lytt her
 • E24-podden

  E24-podden med Lorentzen & Co. om aktuelle økonomiske saker med gjester i studio. Tips oss på tips@e24.no eller på Twitter: @E24podden

  acast
 • Voksenpoeng med Nora

  «Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelig valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi. Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora

 • Dine Penger - Pengerådet

  Dine Pengers Andreas Fredriksen og økonom Hallgeir Kvadsheim gir deg gode konkrete tips for å få romsligere økonomi. #Pengerådet er Norges største økonomipodkast.

Siste episoder

 • Mitt voksenpoeng: Elisabeth Grieg

  Voksenpoeng med Nora
  Elisabeth Grieg beskriver seg som «feminist siden hun kunne snakke». Hun har aldri gått spesielt stille i dørene, og mener selv at det kan hende hun blir litt for stor i kjeften enkelte ganger. Men stort sett slapper hun godt av når det stormer - og stormer, det har det blitt en del av. I ukens episode forteller hun blant annet om tweeten som sikret likestillingspris, veien inn i Grieg gruppen og flere viktige styrerom, og om hvordan man holder fred i en over 100 år gammel familiebedrift. Med programleder Nora Rydne og produsenter Annika Celin Bogen og Sunniva Glessing.
 • Silicon Valley er kjent som verdens teknologihovedstad og fra denne dalen har vi sett kjente giganter som Apple, Google, IBM og Tesla bli klekket ut. Men det er mer enn bare forbrukere og hjem som skal digitaliseres. Det skal også industrien - og i industriell digitalisering har faktisk Norge muligheten til å slå fra seg. Med oss i studio har vi Hege Skryseth, konserndirektør i Kongsberg Gruppen og sjef i Kongsberg Digital. Produsent for sendingen er Christian Konglund, og programleder er Marius Lorentzen.
 • Hvorfor er disse investeringene så vanskelige å håndtere, og blir det døden for kryptovaluta? Eller skjer det noe på denne fronten? I ukens episode går vi gjennom truslene og mulighetene kryptovaluta kommer til å møte, og diskuterer hvordan fremtidens pengevesen kan se ut. Med er informasjonsdirektør i Finans Norge, Tom Staavi, og rådgiver i PwC, Kim Tvedt. Med programleder Nora Rydne og produsent Sunniva Glessing.
 • De siste årene har det vært mye snakk om omstilling i norsk næringsliv. Mange forbinder det med fornybar energi og grønn teknologi, men må det nødvendigvis være det? Gjest: Kyrre M. Knudsen Programleder: Ola Myrset Produsent: Henrik Svanevik
 • Vi er forpliktet til det - Norge som samfunn skal klare å kutte utslippene våre. Men å nå klimamålene er ikke gjort i en fei.. For uansett hvilket klimatiltak vi snakker om så er det som oftest en eller annen kostnad involvert. Og hvem skal ta den regningen? Med oss i dag har vi klima- og miljøvernminister Sveinung Rotevatn fra Venstre, Sandra Borch i energi- og miljøkomiteen fra Sp, og Kari Elisabeth Kaski i finanskomiteen fra SV. Produsent for sendingen er Christian Konglund, og programleder er Marius Lorentzen.

Andre podkaster fra E24

A-Å

 • Det vi lever av
  acastiTunesSpotify