«Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelig valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi.
Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora

Lytt her
 • E24-podden

  E24-podden med Lorentzen & Co. om aktuelle økonomiske saker med gjester i studio. Tips oss på tips@e24.no eller på Twitter: @E24podden

  acast
 • Dine Penger - Pengerådet

  Dine Pengers Andreas Fredriksen og økonom Hallgeir Kvadsheim gir deg gode konkrete tips for å få romsligere økonomi. #Pengerådet er Norges største økonomipodkast.

 • Voksenpoeng med Nora

  «Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelig valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi. Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora

Siste episoder

 • Mitt voksenpoeng: Silje Landevåg

  Voksenpoeng med Nora
  Silje Landevåg ville egentlig bli jurist, men karakterene holdt ikke. Da hun var ferdig med markedsføringsutdannelsen, var jobbmarkedet dårlig - hun trengte noe ekstra på CVen. Løsningen ble gründerskolen ved Universitetet i Oslo. I dag omsetter bedriften hennes Get Inspired for 400 millioner kroner. Hør Landevåg fortelle om blant annet veien fra tom lommebok til millionbedrift, investorkarrieren, og om hvordan hun nesten sa nei til et av bedriftens mest innbringende samarbeider med bloggeren Fotballfrue. Med programleder Nora Rydne og produsenter Annika Celin Bogen og Sunniva Glessing.
 • Det nye norske flyselskapet Flyr er nå i full gang med å selge sine første billetter før den første turen går 30. Juni. Men hva skal egentlig til for å starte et flyselskap, hva er det man må få til for å lykkes - og hva slags flyselskap skal egentlig Flyr være? Med oss i dag har vi Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør i Flyr. Produsenter for denne sendingen har vært Sunniva Glessing og Christian Konglund, og programleder er Marius Lorentzen
 • I de forrige episodene har vi gått gjennom hva du må vite før du selger, og hvordan du skal gjøre boligen din klar for foto og visning. Så kommer vi til selve salget, da - hva må du forberede deg på, og hva gjør du hvis noen for eksempel vil kuppe boligen din? Med som ekspertgjest er administrerende direktør i Nordvik Bolig, Martin Kiligotto. Med programleder Nora Rydne og produsent Sunniva Glessing.
 • Som ung skulle Julie Brodtkorb redde verden, og tilbrakte et år på nonneskole i Honduras. Etter 17 år i politikken gikk hun over i en noe roligere tilværelse som administrerende direktør i Maskinentreprenørenes forbund. I denne episoden forteller hun blant annet om tiden som firebarnsmor og toppsjef i en av landets kanskje mest tidkrevende jobber, hva hun lærte av Erna Solberg - og hvorfor det kom godt med i stormen som fulgte ansettelsen av oljefondssjef Nicolai Tangen. Med programleder Nora Rydne og produsenter Annika Celin Bogen og Sunniva Glessing.
 • Når du hører oppkjøpsfond tenker du kanskje på dresskledde kvinner og menn i proffe organisasjoner med milliarder som kan brukes på å kjøpe opp, restrukturere eller akslerere bedrifter - før de selges. Men hvordan starter man egentlig et slikt fond fra bunnen av? Og hva gjør man hvis man i sitt nystartede fond har kjøpt en burgerkjede som man ikke kan ekspandere fordi hele samfunnet er stengt ned? Vi møter Sverre Flåskjær og Andreas Lysdahl fra Equip Capital på Bastard Burgers i Frognerveien 1. Produsenter for denne sendingen har vært Christian Konglund og Sunniva Glessing, og programleder var Marius Lorentzen.

Andre podkaster fra E24

A-Å

 • Det vi lever av
  acastiTunesSpotify