Den nye dronningen av norsk eksport

Fra historien vet vi at statlig medfinansiering kan være nøkkelen for at norske bedrifter sikrer seg store eksportkontrakter, men det kan også bli litt for mye av det gode - som da staten stod igjen med store tap etter boomen i rigg, supply og offshore.
Men hva kan egentlig statens nye eksportbank få til? Kan de bidra til å dytte norske bedrifter helt over målstreken i en verden som nå prøver å utvikle grønn industri i stort tempo?
Gjest i studio er den nye administrerende direktøren i Eksportfinansiering Norge, Tone Lunde Bakker. Med programleder Marius Lorentzen og produsenter Sunniva Glessing og Kristine Masdal Aadne.

FREDAG 27. AUGUST, 2021

Hør flere episoder

E24-podden

  • E24-podden

    Hold deg oppdatert og tett på det som skjer i økonomiens verden. Programleder er Sindre Heyerdahl. Tips oss på sh@e24.no, og følg oss på Twitter: @E24podden

    acast
  • Voksenpoeng med Nora

    «Voksenpoeng med Nora» er podkasten som hjelper deg med de store og vanskelige valgene i starten av voksenlivet. Her stiller vi alle de smarte og «dumme» spørsmålene om karriere, bolig og økonomi. Har du innspill? Følg oss på Instagram eller skriv til oss på nora.rydne@e24.no. #voksenpoengmednora