Gro Møllerstad: - Hva er det verste som kan skje?

Hva ser en hodejeger etter i en kandidat? Hvorfor er det viktig å gjøre en god jobb der man er? Og hvorfor er det viktig å ta sjanser?
Etter å ha jobbet som journalist, fikk Gro Møllerstad i en alder av 26 år muligheten til å bli politisk rådgiver for daværende sosialminister Tove Strand Gerhardsen. Etter to år i stillingen vendte hun tilbake til mediebransjen som redaktør i Dagbladet. Siden har hun skapt en karriere innen rekruttering med selskapene Hodejegerne AS og Møllerstad Rekruttering.
I denne episoden forteller Gro om hvorfor det er viktig å prøve, hvordan man kan skape muligheter for seg selv og historien bak den norske røykeloven. Men, hva er det beste rådet hun har fått?
Programleder er @yrjaoftedahl.
Episoden er produsert av Fremantle for E24.
Prosjektledere hos E24 er Kristine Aadne og Jonas Jøranson

TORSDAG 24. NOVEMBER, 2022

Hør flere episoder

Power Ladies

  • E24-podden

    Hold deg oppdatert og tett på det som skjer i økonomiens verden. Programleder er Sindre Heyerdahl. Følg oss på Twitter og LinkedIn: @E24podden.

  • Toppmøtet

    Hva kjennetegner dem som lykkes i næringsliv, organisasjonsliv og politikk? I Toppmøtet inviterer vi Norges fremste ledere og gründere til å fortelle om karrieren sin, og hva de har lært på veien. Med programleder og journalist i E24, Nora Rydne. Nye episoder av Toppmøtet hører du hos PodMe!

  • Power Ladies

    I Power Ladies har Yrja en åpen og ærlig prat med kvinner som har utmerket seg innenfor sitt arbeid. Ved å løfte frem et mangfold av rollemodeller ønsker Yrja å inspirere flere kvinner til å ta tak i egne ambisjoner og realisere drømmene sine.