Liv Sandberg: - Vi må ut av komfortsonen

Hvordan finner man balansen mellom familieliv og karriere? Hvordan bygger man et selskap under en pandemi? Og hvordan ser TikTok-feeden til Nordes TikTok-sjef ut?
Liv Sandberg begynte sin karriere i medieselskapet Starcom, hvor hun etter hvert også ble CEO, og gikk deretter videre til å jobbe som Head of Agency hos Facebook i Stockholm. Nå er hun sjef for TikTok i Norden.
I denne episoden forteller Liv om hennes ledelsesfilosofi, hvordan hun bygger solide og mangfoldige team og om å våge og mislykkes. Hvorfor er det viktig for henne å være ute av komfortsonen?
Enjoy!
Programleder er @yrjaoftedahl.
Episoden er produsert av Fremantle for E24.
Prosjektledere hos E24 er Kristine Aadne og Jonas Jøranson.

TORSDAG 8. DESEMBER, 2022

Hør flere episoder

Power Ladies

  • E24-podden

    Hold deg oppdatert og tett på det som skjer i økonomiens verden. Programleder er Sindre Heyerdahl. Følg oss på Twitter og LinkedIn: @E24podden.

  • Toppmøtet

    Hva kjennetegner dem som lykkes i næringsliv, organisasjonsliv og politikk? I Toppmøtet inviterer vi Norges fremste ledere og gründere til å fortelle om karrieren sin, og hva de har lært på veien. Med programleder og journalist i E24, Nora Rydne. Nye episoder av Toppmøtet hører du hos PodMe!

  • Power Ladies

    I Power Ladies har Yrja en åpen og ærlig prat med kvinner som har utmerket seg innenfor sitt arbeid. Ved å løfte frem et mangfold av rollemodeller ønsker Yrja å inspirere flere kvinner til å ta tak i egne ambisjoner og realisere drømmene sine.