Stopp verden

Vi lever i en turbulent tid hvor vi bombarderes med nyheter, og samfunnsdebatten er destillert sinne på 140 tegn.
«Stopp verden» er det motsatte. Det handler om de store spørsmålene og de lange linjene, om hvordan samfunnet vårt har utviklet seg og hvordan vi skal manøvrere fremover.
Torbjørn Røe Isaksen inviterer gjester til en god samtale – over et godt glass

TORSDAG 2. FEBRUAR, 2023

SØNDAG 5. FEBRUAR, 2023

TORSDAG 9. FEBRUAR, 2023

SØNDAG 12. FEBRUAR, 2023

TIRSDAG 14. FEBRUAR, 2023

SØNDAG 19. FEBRUAR, 2023

TIRSDAG 21. FEBRUAR, 2023

SØNDAG 26. FEBRUAR, 2023

TIRSDAG 28. FEBRUAR, 2023

SØNDAG 5. MARS, 2023

Forrige

Side 1

Neste
 • E24-podden

  Hold deg oppdatert og tett på det som skjer i økonomiens verden. Programleder er Sindre Heyerdahl. Følg oss på Twitter og LinkedIn: @E24podden.

 • Toppmøtet

  Hva kjennetegner dem som lykkes i næringsliv, organisasjonsliv og politikk? I Toppmøtet inviterer vi Norges fremste ledere og gründere til å fortelle om karrieren sin, og hva de har lært på veien. Med programleder og journalist i E24, Nora Rydne. Nye episoder av Toppmøtet hører du hos PodMe!

 • Power Ladies

  I Power Ladies har Yrja en åpen og ærlig prat med kvinner som har utmerket seg innenfor sitt arbeid. Ved å løfte frem et mangfold av rollemodeller ønsker Yrja å inspirere flere kvinner til å ta tak i egne ambisjoner og realisere drømmene sine.

 • Stopp verden

  Vi lever i en turbulent tid hvor vi bombarderes med nyheter, og samfunnsdebatten er destillert sinne på 140 tegn. «Stopp verden» er det motsatte. Det handler om de store spørsmålene og de lange linjene, om hvordan samfunnet vårt har utviklet seg og hvordan vi skal manøvrere fremover. Torbjørn Røe Isaksen inviterer gjester til en god samtale – over et godt glass