Dekkongen kjøper slott

Tommy Sharif er i ferd med å kjøpe luksuseiendom for 130 millioner kroner.

KJØPER LUKUSBOLIG: Tommy Sharif pøser ut 130 millioner kroner for sitt nye slott. Blant annet rommer eiendommen et badehus, et stort trimrom og en kinosal - alt med underjordisk forbindelse til huset.
KJØPER LUKUSBOLIG: Tommy Sharif pøser ut 130 millioner kroner for sitt nye slott. Blant annet rommer eiendommen et badehus, et stort trimrom og en kinosal - alt med underjordisk forbindelse til huset.

Dekkkonge Tommy Sharif er i ferd med å kjøpe luksuseiendommen til investor Anders-Ivar Olsen, skriver Finansavisen.

Det eneste som står mellom dekkongen og hans nye slott, er at Olsens kreditorer gir tommelen opp for salg av eiendommen.

Sharif betaler 100 millioner kroner for eiendommen. Videre ønsker dekkmillionæren å kjøpe nabotomten på tre mål, og en tilliggende leilighet, som også eies av Olsen.

Olsen er imidlertid ikke sikker på om det blir noe salg av leiligheten.

- Det er ikke sikkert jeg vil selge. Det avvhenger av at jeg finner et annet akseptabelt sted å bo. Dessuten kommer det an på prisen, sier investoren til Finansavisen.

- Jeg ønsker ikke kommentere saken, sier Sharif til avisen.

Den store eiendommen befinner seg på Bestum på Oslos vestkant, med utsikt over både by og fjord.

Den Økokrim-siktede investoren betalte ikke mer enn 8,5 millioner kroner da han kjøpte eiendommen i 2001, men Olsen skal ha oppgradert eiendommen for rundt 60-70 millioner kroner, ifølge Finansavisen.

Blant annet er det påkostet et badehus, et stort trimrom og en kinosal - alt med underjordisk forbindelse til selve huset.

Samlet areal på eiendommen er 1.700 kvadratmeter.

Det skal være økonomiske årsaker til at Olsen nå vurderer å selge kjempeeiendommen. Kilder Finansavisen har vært i kontakt med hevder investoren nå bor i Skogfaret, noen kilometer unna Bestum, fordi det har vært for dyrt å bo i huset.

Investor Olsen har hatt noen vanskelige år, og ble, etter konkursen med riggselskapet Thule Drilling, pågrepet og siktet for grov økonommisk utroskap av Økokrim.

LES OGSÅ:

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå