Luksushytta til Einar Aas er solgt: Vil ikke avsløre prisen

Aas kjøpte opprinnelig to tomter for til sammen 1,2 millioner kroner, som han bygget en hytte på. Nå er den solgt etter få uker på det åpne markedet.


<p><b>LUKSUS</b>: Fritidseiendommen er stor nok til å ha 20 personer på overnatting.</p>

LUKSUS: Fritidseiendommen er stor nok til å ha 20 personer på overnatting.

Einar Aas inngikk en frivillig gjeldsavtale i november etter å ha vært nær personlig konkurs da han tapte over en milliard kroner på kraftspekulasjon måneden før.

Den 27. desember la megleren ut en annonse for Aas sin luksushytte i Nissedal i Telemark. Nå er den solgt etter at den ble lagt ut på det åpne markedet ved nyttår, skriver FVN.no og Varden.

– Vil komme frem

Hytta hadde en prisantydning på 8,9 millioner kroner, men salgsleder Lars Jakob Arak ved Privatmegleren, vil ikke si noe om salget, og vil ikke kommentere om den ble solgt over eller under prisantydning.

– Det kan jeg dessverre ikke si noe om. Dette vil komme fram etter hvert, sier Arak til FVN.

Om fritidseiendommen ble solgt til prisantydning, er det prisrekord i Nissedal.

To tomter

Aas kjøpte opprinnelig to tomter for sammen 1,2 millioner kroner, som han senere bygde den 345 kvadratmeters store hytta på.

I tillegg kjøpte den mediesky traderen ytterligere tre tomter rundt eiendommen.

Fritidseiendommen er stor nok til å ha 20 personer på overnatting.

 <p><b>LAGT UT:</b> Privatmegleren Kvelland &amp; Partnere annonserte på Facebook den 27. desember at hytta er til salgs. Etter nyttår skulle den ut på det åpne markedet.</p>

LAGT UT: Privatmegleren Kvelland & Partnere annonserte på Facebook den 27. desember at hytta er til salgs. Etter nyttår skulle den ut på det åpne markedet.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå