Kåring: Dette er verdens beste flyselskap

Singapore Airlines har klatret til topps på nok en global kåring.


<p>REISENDE BESTEMMER: Tripadvisor bruker en algoritme som rangerer flyselskapene basert på kvantiteten og kvaliteten av reisendes anmeldelser av flyselskapene.</p>

REISENDE BESTEMMER: Tripadvisor bruker en algoritme som rangerer flyselskapene basert på kvantiteten og kvaliteten av reisendes anmeldelser av flyselskapene.

Verdens største reisenettside, Tripadvisor, har kåret reisendes favoritt blant verdens flyselskaper.

Her er listen over Tripadvisors globale topp 5:

  1. Singapore Airlines
  2. Qatar Airways
  3. EVA Air
  4. Emirates
  5. Japan Airlines

Singapore Airlines var også på topp, og Qatar på annenplass, da selskapet Skytrax kåret det beste flyselskapet i juli i fjor, en kåring som også er kalt «luftfartsindustriens Oscar».

Da fortalte selskapet at de den siste tiden har investert i ny flyflåte og et bedre premiumtilbud.

– Vi er veldig glad for å vinne prisen for verdens beste flyselskap for andre år på rad. Vi takker våre kunder for deres støtte, og våre ansatte fra alle verdenshjørner, som alltid leverer litt ekstra for å gi den beste reiseopplevelsen til våre kunder, sier administrerende direktør Goh Choon Phong i Singapore Airlines i en pressemelding.

Også australske AirlineRatings sa i november i fjor at Singapore Airlines var årets flyselskap, og dyttet da ned Air New Zealand som hadde vunnet kåringen fem år på rad.

I Tripadvisors kåring vant også Singapore Airlines kategorien beste økonomiklasse, mens Emirates vant beste første klasse, Qatar vant beste businessklasse og Air New Zealand vant beste premium økonomiklasse.

 <p>BUSINESS CLASS: Her viser Qatar Airways hvordan det ser ut på business class i ett av deres Boeing 777-fly, under en reiselivsmesse i Paris.</p>

BUSINESS CLASS: Her viser Qatar Airways hvordan det ser ut på business class i ett av deres Boeing 777-fly, under en reiselivsmesse i Paris.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå