Reisemagasin: Stordalens hotell «The Thief» blant verdens beste

Det anerkjente reisemagasinet Condé Nast Traveler har for første gang tatt et norsk hotell med på sin liste over verdens beste hoteller.


<p>BLANT VERDENS BESTE: Hotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo har kommet inn på en prestisjetung liste.<br/></p>

BLANT VERDENS BESTE: Hotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo har kommet inn på en prestisjetung liste.

 <p>HOTELLKONGE: Det er Petter Stordalen som eier designhotellet «The Thief».<br/></p>

HOTELLKONGE: Det er Petter Stordalen som eier designhotellet «The Thief».

Totalt 150 hoteller kommet med på reisemagasinets Gold list 2016, som er en oversikt over redaksjonens favoritthoteller.

Og for første gang har nå altså et norsk hotell kommet med på Condé Nast Travelers liste over de beste hotellene i verden.

– Nærmest utopisk

– At The Thief nå rankes som et av verdens beste hoteller av selveste Condé Nast Traveler er vanvittig stort, sier Petter Stordalen.

– Ambisjonene var skyhøye fra dag én, men selv for de mest ambisiøse hotellnerder er en plass på «The Gold list 2016» nærmest utopisk, sier den norske hotellkongen og legger til:

– The Thief er et bevis på at man må tørre å tenke stort. Vi behandler rockestjerner som gjester og gjester som rockestjerner.

– Femstjerners hotell med menneskelig varme

Petter Stordalen har all grunn til å være stolt over at hotellet hans har kommet med på denne listen, mener kommunikasjonsdirektør i NHO Reiseliv, Merete Habberstad:

– Dette er et prestisjetungt reisemagasin, og det er en enorm ære å komme inn på den listen.

Hun påpeker at i dét sjiktet disse hotellene opererer, er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene.

- «The Thief» har fått til en spesiell atmosfære med kunst- og designelementer, i tillegg til at de er dyktige i vertskapsrollen. De har klart å skape et femstjerners hotell med menneskelig varme. Dette bør være en inspirasjon for alle som driver hotell i Norge, slår Habberstad fast.

 <p><b>DESIGNHOTELL:</b> Ett av rommene i Petter Stordalens hotell The Thief på Tjuvholmen.<br/></p>

DESIGNHOTELL: Ett av rommene i Petter Stordalens hotell The Thief på Tjuvholmen.

Bieber og Rihanna har vært gjester

Stordalens hotell på Tjuvholmen i Oslo har fått mye oppmerksomhet siden oppstart, blant annet etter å ha huset verdensstjerner som Justin Bieber og Rihanna.

Selv om det er første gang «The Thief» har kommet med på Gold List, har hotellet også tidligere nådd opp på en Condé Nast Traveler-liste. Noen måneder etter åpning i 2013 kom Stordalens luksushotell med på reisemagasinets liste over verdens beste nye hoteller.

«The Thief» har også fått innpass i et nettverk bestående av verdens fineste designhoteller.

Annet «norsk» bidrag

Hotellene på Gold list 2016 er spredt utover seks kontinenter og 47 land, og ved siden av The Thief finner vi blant annet kjente hoteller som Raffles Hotel (Singapore) og Claridge's (London).
Et annet «norsk» bidrag på listen er Stein Eriksen Lodge Deer Valley i Utah, USA. Dette norskinspirerte hotellet ble startet opp av nordmannen Stein Eriksen, som var en kjent alpinist på 1950-tallet.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå