Trøblete torsdag for DNBs nettjenester

Nettproblemer førte til trøbbel med flere av DNBs tjenester torsdag. Et par timer etter at banken meldte at problemene var løst, slet de igjen med stabiliteten.


<p><b>I TRØBBEL:</b> DNB har opplevd trøbbel med sine tjenester torsdag kveld.</p>

I TRØBBEL: DNB har opplevd trøbbel med sine tjenester torsdag kveld.

Problemene startet mellom 14 og 15 torsdag ettermiddag og skyldtes ifølge banken «et nettverksproblem som gjør at vi ikke får kontakt med kjernesystemene våre», skriver Nettavisen.

Problemene rammet både nettbanken og Vipps. Dessuten vil enkelte betalingskort være ubrukelig som følge av problemene.

– Vi får ikke utført oppgavene vi ønsker for kundene våren. Det rammer tjenester i nettbanken og enkelte manuelle tjenester for kundene. Kort som ikke har en kredittkortløsning vil man ikke kunne bruke, sa kommunikasjonsrådgiver Vidar Dalsbø i DNB ved 15-tiden.

Halvannen time fungerte både DNB og Vipps igjen, men banken sa det fortsatt kunne være noe treghet.

Ytterligere to timer senere gikk banken ut og sa at den fortsatt slet med ettervirkningene og ustabilitet. På Facebook skrev banken følgende:

«Vi jobber på spreng med å finne og rette feil, og holder dere oppdatert. Mager trøst, men vi synes det er like kjipt som dere synes når ting ikke fungerer.»

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå