Donald Trump selger luksusleilighet

Toppleiligheten til presidentkandidaten gikk for svimlende 172,2 millioner kroner.

HÅPER: Milliardæren Donald Trump satser hardt på å bli USAs neste president, men i mellomtiden selger han luksusleiligheten sin i New York.
Publisert: Publisert:

Milliardæren Donald Trump solgte denne uken sin toppleilighet i Park Avenue New York. Leiligheten som ligger i 24. etasje av 32 mulige etasjer, og har totalt syv bad ble solgt for svimlende 21 millioner dollar, eller 172,2 millioner kroner med dagens valutakurs.

Trump skal ha vært eneste eier av leiligheten til tross for at han aldri selv bodde der, skriver Wall Street Journal.

LUKSURIØST: I dette leilighetskomplekset på Park Avenue i New York ligger leiligheten Donald Trump skal selge.

Leiligheten i Park Avenue at 59th Street skal være av svært høystandard og ha fem soverom i tillegg til de mange badene. Trumps datter, som bor i det samme bygget, skal ha bekreftet overfor avisen at leiligheten faktisk er solgt.

Forsøkt før

I utgangspunktet ble leiligheten ført lagt på markedet i 2013 med en prislapp på 35 millioner dollar, men det lyktes da ikke presidentkandidat og milliardær Trump å finne en kjøper.

Ifølge avisen kjøpte Trump bygget for 115 millioner dollar, eller 943 millioner dollar i 2001. Bygningen var da et hotell, men Trump bygget det om til å bli luksusleiligheter i sentrum av New York.

Det lyktes ikke Wall Street Journal å finne ut hvem som har kjøpt leiligheten, men en kan trygt tenke seg at det er noen med sjenerøs lommebok.

I en pressemelding skriver Trump at Park Avenue at 59th Street er et flott bygg i hans portefølje, og at han mener prisen han fikk for leiligheten er god.

Les også

Obama kritiserer tonen i amerikansk valgkamp

Ikke til kampanje

Donald Trump er for tiden blant de mest populære kandidatene foran høstens presidentvalg i USA. Hans datter avviser overfor Wall Street Journal at salget av leiligheten er i forbindelse med å skaffe midler til farens presidentkampanje.

– Min far arbeider med eiendom. Derfor solgte han leiligheten, sier hun til avisen.

Les også

Obama kritiserer tonen i amerikansk valgkamp

Les også

Trump kan stille som uavhengig kandidat

Les også

Trump langer ut mot enda en partikollega

Publisert:

Her kan du lese mer om