Norwegian setter opp ekstra fly til Champions League-finalen – tar 3.900 kroner én vei

To britiske lag møtes i Champions League-finalen lørdag 1. juni, men flyturen fra Storbritannia til finalebyen Madrid, kommer ikke billig.

Liverpool-spiller Georginio Wijnaldum feirer etter å ha scoret i semifinalen mot Barcelona

Foto: Paul Ellis AFP
Publisert:

Tusenvis av britiske fotballfans vil trolig ta turen til Madrid i forbindelse med Champions League-finalen mellom Tottenham og Liverpool lørdag 1. juni, og nå vil også Norwegian være med på Champions League-festen.

I en melding på Twitter mandag ettermiddag skriver flyselskapet at de har satt opp en ekstra flyging fra London til den spanske hovedstaden fredag 31. mai.

Det finnes dog ingen lavprisbilletter til flyturen, så de som eventuelt ønsker å bli med må kjøpe fleksible billetter. Disse billettene har i skrivende stund en pris på 350 britiske pund, tilsvarende i overkant av 3.900 kroner én vei.

Om man derimot tar tiden til hjelp, ikke trenger direktefly, og aksepterer reisetid på mellom 7 og 14 timer, kan man komme unna noe billigere, rett under 3.000 kroner.

Om norske fotballfans vil reise direkte fra Oslo til Madrid med Norwegian 31. mai, er prisen 4.600 kroner, ifølge Norwegians hjemmesider.

Det er dog andre flyselskaper som har operert med langt høyere priser de siste dagene.

Easyjet har blant annet fått kraftig kritikk for å ha tatt inntil 1.000 britiske pund for en reise til den spanske hovedstaden, ifølge BBC. Easyjet-sjef Johan Lundgren sier til nettstedet at de høye prisene kommer som følge av «ekstrem etterspørsel».

Mandag viser et kjapt søk at man kan få billetter med British Airways mellom de to hovedstedene for rundt 3.400 kroner, mens spanske Iberia har priser ned mot 2.000 kroner.

Samtidig ligger de billigste billettene med Ryanair mellom Liverpool og Madrid på rundt 4.300 kroner samme dag.

Her kan du lese mer om