TIL SALGS SIDEN SEPTEMBER: Oslos dyreste hus usolgt

Eiendomsinvestor og milliardær Paal Hveem sliter med å få solgt luksusvillaen på Ullern. Et bud på 20 millioner kroner var for lite.

Publisert:

- Vi har fått et bud på 20 millioner kroner som ikke har blitt akseptert, sier eiendomsmegler Odd Kalsnes i Privatmegleren til E24.

Siden september har Kalsnes, på oppdrag fra eiendomsinvestor og milliardær Paal Hveem, forsøkt å selge luksusvillaen på Ullern i Oslo for 24,5 millioner kroner.

Så langt har det vært uten hell.

Se bildene av luksusvillaen her

Inn og ut

Luksusvillaen i Ullernkammen 12 ble opprinnelig bygget i 1959. I 2007/2008 ble huset totalrenovert og påbygd, og er hele 429 kvadratmeter stort.

Den topp moderne villaen har vannbåren varme i de fleste gulv og ny dobbbelgarasje. Fra terrassen er det panoramautsikt mot Oslofjorden, og i kjelleren er det mer enn nok plass til husholdningens vinsamling.

- Vi tok den ut av markedet da vi jobbet med en ambassade som ønsket å kjøpe huset. Siden det ikke har kommet noen avklaring fra ambassaden bestemte vi oss for å gå ut i markedet igjen på nyåret, sier Kalsnes.

- Det finnes kjøpere med penger, men mange holder tilbake nå.

Eiendomsmegleren averterte luksusvillaen på ny i helgen som var.

- Vi ble ikke enige med budgiver, men vi har flere interessenter. Prisen kommer til å ligge på litt i overkant av 20 millioner kroner. En eventuell prisnedgang fra taksteringen reflekterer nedgangen i eiendomsmarkedet, sier Kalsnes.

For stort

Investor Øystein Tvenge kjøpte villaen i 2006 som et investeringsobjekt til 9,2 millioner kroner, og i mars 2008 var luksusvillaen totalrenovert.

Nettavisen skrev i fjor høst at huset, som er Oslos dyreste på annonseportalen finn.no, ble for stort for Tvenge.

Eneboligen ble ifjor overtatt av eiendomsinvestor Pal Hveem. Sammen med Tvenge har Hveem gjort mange investeringer i boligmarkedet.

Ifølge Nettavisen er Hveems totalkostand på villaen på omtrent 24 millioner kroner.

- Dette ønsker jeg ikke å kommentere, sier Hveem til E24.

Les flere E24-nyheter her.

Publisert:

Her kan du lese mer om