Kjøpe bolig? Dette må på plass før du starter

Voksenpoeng med Nora guider deg gjennom prosessen med å fikse finansieringen til din første bolig.

Journalist og programleder Nora Rydne stiller alle spørsmålene du har om finansiering i denne episoden av E24 podkast Voksenpoeng.
Publisert: Publisert:

E24s nye podkast Voksenpoeng med Nora tar deg gjennom det du trenger å vite om de store og viktige tingene du skal få på plass når du er i startgropa av voksenlivet.

Vi starter med en sesong om ditt første boligkjøp, og første episode handler om alt du må fikse før du begir deg ut på visning.

For hvor mye kan du egentlig låne, og hvor mye betyr annen gjeld - for eksempel studiegjeld - når banken skal vurdere deg som lånetaker? Hvilke boligtyper bør du kjøpe, og har det noe å si for finansieringen? Hvilken type familiehjelp er egentlig smartest, hvis du er så heldig å ha tilgang på det?

Endre Jo Reite er direktør for privatmarked i BN Bank, og svarer på alle spørsmål om lån og finansiering i første episode av Voksenpoeng.

Alt dette med mer får du svar på når direktør for privatmarked Endre Jo Reite i BN Bank gjester Voksenpoeng. Podkasten finner du der du vanligvis lytter - eller i spilleren under.

Hvis du har spørsmål eller innspill, følg oss gjerne på instagram: Voksenpoeng_Med_Nora, eller send en epost til nora.rydne@e24.no.

Publisert: