Skilsmisseguide på nettet

(VG NETT) Lyse hoder i USA har funnet en ny nisje for å tjene penger - den komplette skilsmisseguiden. Og hvor finner du den? På internett, selvfølgelig.

  • E24
Publisert:

I følge nyhetsbyrået Reuters ble nettstedet Split-Up.com lansert akkurat i tide for den store kjærlighetsdagen Valentine's Day 14. februar.

Skreddersydd

Nettstedet tilbyr en skreddersydd pakke av software, råd og juridisk veiledning for mennesker som er involvert i en skilsmisse. De lyse hodene bak den mulige lukrative geskjeften er Daniel Caine og Wendell Smith, som tidligere har hatt suksess med skatterådgivningsprogrammer.

- Det er utrolig hvor mye penger man kan spare med skikkelig planlegging og gode råd, sier Caine, som hevder han selv har vært lykkelig gift i 15 år. Caine sier produktene og tjenestene er ment brukt i kombinasjon med profesjonell veiledning.

Koster penger

Og i mellomtiden kan trolig Caine og Smith glise bredt hele veien til banken. For et utregningsprogram for barnebidrag koster drøyt 320 kroner (39 USD), og i tillegg trenger du minst fem andre programmer som koster fra 400 kroner stykket (49 USD).

For nordmenn med ønske om gode råd i en vanskelig tid kan tjenesten imidlertid være av begrenset interesse. Størstedelen av informasjonen baserer seg på amerikansk lovgivning.

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Eiendom

Flere artikler

  1. - Kan tvinge internett i kne

  2. Tar skyhøyt gebyr for eFaktura

  3. Slettmeg.no er reddet

  4. Kjøp julegaver smart på nett

  5. Disse hjelper deg om du blir Lotto-millionær