Stokke-arving selger villaeiendom i Oslo for over 60 millioner

– Dette er ikke for alle, men for dem som vil ha noe sjeldent flott og som har råd, sier eiendomsmegleren. 

Foto: Anders Andersen, Zovenfra AS
Publisert:,

Villaen på Smestad i Oslo ligger ute på Finn til 62 millioner kroner. Kun tre eiendommer som er lagt ut er koster mer enn Stokke-arvingens bolig på Oslo vest.

For summen får du et tomteareal på 2.173 kvadratmeter, en villa som ligger over tre plan med et areal på 487 kvadratmeter, fjordutsikt og garasje med plass til fire biler.

I tillegg er boligen utstyrt med badstue, vinrom, trimrom, stuer med peis både innvendig og utvendig, og fire soverom, hvor ett av disse har direkte utgang til balkong.

Renovert

Tom Elliot Johnsen, eiendomsmegler og partner i Sem & Johnsen Eiendomsmegling, beskriver eiendommen som en «kostbar sjeldenhet».

– Det er en fantastisk fin eiendom, påkostet oppusning og nesten doblet i areal. Det er en fantastisk fin standard både innvendig og utvendig, og har blitt renovert til en moderne standard.

Badet er tilknyttet soveromsavdelingen, og består av både badekar og tropisk dusj.

Foto: Carsten Müller, Zovenfra AS

Flere interessenter

Videre forteller megleren at det allerede har vært flere interessenter, men ingen på visning enda.

Spisestue med peis, hvor deler av stuen skimtes i bakgrunnen.

Foto: Carsten Müller, Zovenfra AS

– Tror du prisen er oppnåelig?

– Jeg tror det skal gå helt greit med den prisen. Dette er jo ikke for alle, men for dem som vil ha noe som er spesielt flott og som har god råd. For en barnefamilie for eksempel vil det være en ypperlig eiendom.

Boligen har kort vei til flere barnehager, og barne- og ungdomsskoler.

Stokke-emperiet

Selskapet Stokke ble grunnlagt i Ålesund i 1932, og står bak blant annet Tripp Trapp-barnestolen og de populære Stokke-barnevognene. Siden lanseringen av barnestolen i 1972 er det solgt over 8,5 millioner eksemplarer av stolen.

Selskapet ble i slutten av 2013 solgt til en sørkoreansk spillgründer for rundt 3 milliarder kroner. Den 51 år gamle Jung-Ju Kim eier blant annet spillselskapet Nexon Online Games og er rangert som den tredje rikeste i Sør-Korea.

Dette er Norges mest populære område for boligspekulasjon

Tre generasjoner av Stokke-familien eide og drev selskapet frem til oppkjøpet.

Rune Stokke eide sammen med Maria Loen og deres tre barn 58 prosent av selskapet Single Holding som i sin tur eide 92 prosent av sunnmørsbedriften.

Det er ikke Rune Stokke som selger det avbildede huset.

Ikke den dyreste

Den dyreste boligen i Oslo som ligger på Finn.no befinner seg også i Oslo. Villaen på Frogner er til salgs for 100 millioner kroner.

DYR BOLIG: Denne boligen fra 1918 på Frogner i Oslo er til salgs for 100 millioner kroner, etter oppgraderinger for flere titalls millioner kroner.

Foto: Eiendomsfoto

Også denne boligen har blitt utsatt for omfattende oppussing for flere titalls millioner kroner. Eneboligen har syv soverom og et areal på 656 kvadratmeter. Det følger også med åtte bad og går over fire etasjer.

Her kan du lese mer om