Coronaredd millionær booket et helt fly

Den indonesiske millionæren Richard Muljadi var redd coronasmitte og booket derfor like godt alle setene på flyet da han og kona skulle reise til Bali.

Publisert:

32 år gamle Muljadi er barnebarn til en av Indonesias rikeste kvinner og skryter ofte i sosiale medier av sin ekstravagante livsstil. En gang skal han ha kjøpt bil til en av hundene sine i bursdagsgave.

Da han og kona, skuespilleren Shalvynne Chang, nylig skulle besøke Bali, fant han ut at det var tryggest å booke alle setene på flyet for å sikre seg mot smittefare.

Det forteller han selv på Instagram, ifølge malaysiske Yahoo News. Ifølge nettavisen la han der også ut et bilde på Instagrams historiefunksjon fra det folketomme flyet, som hadde 162 seter.

Flyselskapet Lion Air bekrefter overfor Yahoo News at Muljadi booket plass til to personer på flyet fra Jakarta til Denpasar, men sier ikke om de var de eneste passasjerene på flyturen.

– Måtte forsikre meg om at det ikke var noen andre med på flyet, skriver Muljadiad på Instagram.

– Det ble likevel billigere enn å leie privatfly. Det er dette som er trikset folkens, skriver han videre.

Avisen Coconuts Bali anslår kostnaden av å booke hele flyet til å være mellom 45 og 65 tusen kroner.

Bestemoren til Muljadi er farmasøyteieren Kartini Muljadi, rangert som Indonesias 42. rikeste og god for over fem milliarder kroner.

Richard Muljadi har tidligere blitt arrestert for å innta kokain på et kjøpesentertoalett. Han fikk da 18 måneder rehabilitering som straff, selv om besittelse av kokain har en strafferamme på opptil 12 år under indonesisk lov.

Les også

Elon Musk er verdens rikeste

Publisert:

Her kan du lese mer om