Norwegian-fly skal gå som normalt torsdag

Norwegian merket ettervirkningene etter pilotstreiken onsdag, med over hundre kansellerte flyginger. Flyselskapet lover at trafikken er tilbake til normalen torsdag.

TIL SKYENE: Med forbehold om «uregelmessigheter» sier Norwegian at flytraffikken torsdag skal gå som normalt.

Johan Nilsson
  • NTB
  • Karl Wig
Publisert:

– Planen er å ha tilnærmet normal flytrafikk i morgen. Vi kan ikke garantere oss mot uregelmessigheter, men det verste skal være over nå, sier kommunikasjonsrådgiver Daniel Kirchhoff i Norwegian til NTB.

Onsdag morgen var antall kansellerte flyginger fra norske flyplasser oppe i 108, og det var Gardermoen som var verst rammet med 44 avlyste flyginger.

Men også i Alta, Bardufoss, Bergen, Bodø, Harstad, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Molde, Sandefjord, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund var det kanselleringer.

– I dag opplevde vi store ettervirkninger av pilotstreiken, med totalt 160 kansellerte flyginger. Dette beklager vi veldig, sier Kirchhoff.

Les også

Kjos feiret streikeslutt med kake: – Det tøffeste jeg har opplevd i min karriere

Flytrafikken begynte å normalisere seg utover ettermiddagen og på kvelden onsdag. Fra klokken 19 var det seks avlyste flyginger, ifølge ruteinformasjonen på Norwegians egen nettside.

Etter at Norwegian-streiken ble avblåst onsdag ettermiddag, sa informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til E24 at han ikke kunne garantere mot flykrøll også torsdag.

– Nei, det kan nok være at det blir noe etterslep på torsdag også. Men vi jobber på spreng med å få posisjonert fly der de skal være, så vi skal komme tilbake i rute så fort som mulig, sa informasjonssjefen.

Her kan du lese mer om

  1. Reise
mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. Slik fortsetter streiken å ramme reisende

  2. Slik rammer streiken fortsatt – mange Norwegian-kanselleringer også onsdag

  3. Ingen innenriksfly i Norge med Norwegian torsdag

  4. Annonsørinnhold

  5. Dette har du krav på ved flykanselleringer

  6. SAS spår forsinkelser i flytrafikken mandag