Sjekk både Norwegian og Sterling

Norwegian og Sterling tilbyr forskjellige priser på samme flyavgang. Du kan spare hundrelapper.

SJEKK BEGGE: Før du bestiller billetter bør du sjekke både Norwegian og Sterling. Foto: Jan Ovind.
Publisert:

Dinepenger.no har tidligere skrevet at det lønner seg å sjekke flyprisen både hos SAS og de andre selskapene i Star Alliance. Prisen på akkurat samme flyreise varierer mellom de ulike selskapene (

les hele saken her

). Nå viser det seg at det samme gjelder for Norwegian og Sterling.

Hundrelapper å spare

En enkel prissjekk på Norwegians og Sterlings hjemmesider viser at du fort kan spare flere hundre kroner på å sjekke begge flyselskapenes priser. På nøyaktig samme flyavganger fant vi til dels store forskjeller, til tross for at Norwegian og Sterling samarbeider på flyavgangene. Den eneste forskjellen er at avgangene har ulike flightnummer.

NB: Dine Penger tar forbehold om feil i Norwegians og Sterlingsprislister.

Sparer over 500 kroner på Oslo-Nice

En reise fra Oslo til Nice 15. til 18. juni koster 2.505 kroner tur-retur pr person dersom du flyr med Norwegian. Den eksakt samme flyreisen koster 3.024 kroner hos Sterling. Forskjellen er 519 kroner. Er dere to, kan dere dermed spare 1.038 kroner ved å velge Norwegian fremfor Sterling. På Norwegians hjemmesider blir det opplyst at Sterling står for flygningen.
I et annet tilfelle var situasjonen motsatt. En reise fra Oslo til Paris 9. til 12. juni tur/retur koster 1.200 kroner dersom du flyr Sterling. Samme reise koster 1.583 kroner med Norwegian. Du sparer 383 kroner pr person ved å velge Sterling.

Sjekk flere steder

Skal du ut og fly, bør du derfor alltid sjekke prisen hos flere andre flyselskaper - selv om de samarbeider. Det koster deg litt tid, men kan spare deg for mange penger.

Publisert:

Her kan du lese mer om