Trumf-kunder har 1,2 milliarder på bok

De som bruker Norgesgruppens bonusprogram Trumf, har 1,2 milliarder kroner i utestående bonuser som ikke er hentet ut.

Trumf-kundene har 1,2 milliarder kroner stående på bonuskonto som ikke gir renter. Coop-medlemmer får renter på sine utestående beløp.
Publisert: Publisert:

Over halvparten av pengene er knyttet til Kiwi Pluss, og blant Kiwis kunder er det 2.310 personer som har mer enn 10.000 kroner til gode, skriver NA24. Men å la bonusen bli på Trumf-kontoen er ikke spesielt økonomisk og betyr blant annet at inflasjonen sakte, men sikkert reduserer den reelle verdien av det som står der.

– Det gjør ingen nytte der, de forrenter seg ikke. Samtidig mister du jo oversikt over økonomien når du klatter penger ut på steder du ikke vet du har dem, sier privatøkonom Endre Reite i Sparebank1.

Les også

Skagen-sjefen om kryptovaluta: Når sentralbankene gjør dette er det «game over»

– Du kan jo ende opp med å bruke kredittkort på noe, når du egentlig hadde hatt penger til å gjøre opp, sier han og anbefaler folk å overføre pengene fra Trumf til en vanlig bankkonto.

Coop oppgir ikke hvor mye deres medlemmer har til gode som følge av bonus og har ikke kunngjort utbetalingen for 2017 ennå. Deres medlemskonto gir renter når den årlige utbetalingen av utbytte er satt inn.

Les også

Her vil regjeringen gi boligeiere tusenvis i skattelette

Les også

– Den store rabattperioden er over

Les også

Regjeringen vurderer nye forbrukslån-grep

Publisert: